TASARRUF GENELGESİ KİMİN UMURUNDA..MBB’DE BİR PAZARLIKLI ALIM DAHA..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TASARRUF GENELGESİ KİMİN UMURUNDA..MBB’DE BİR PAZARLIKLI ALIM DAHA..
Mersin’in BÜYÜKŞEHİR Belediyesi, yürürlükte tasarruf genelgesi varken, “SOSYAL HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞINA BAĞLI BİRİMLERE MOBİLYA ALIMI“ yapar. Hem de bu işi PAZARLIK usulü alımla gerçekleştir. 2023/1146913 ihale kaydı ile 25.10.2023 günü saat 13.00 da, “MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI" MAL- Pazarlık (MD 21 F)

Bu usulün seçilme gerekçesi: “İdarelerin yaklaşık maliyeti 4734 sayılı Kanun’un 21’inci maddesinin (f) bendinde belirtilen parasal limite kadar olan mamul mal, malzeme veya hizmet alımları”

Pazarlık (MD 21 F) MADDESİ NE Demek?: Kanunun 22 nci maddesinin (f) bendi de ihtiyaçların temel ihale usulleri ile karşılanmasının mümkün olmadığı özel durumlarda sağlık hizmetinin kesintisiz yürütülmesi amacı ile kullanılabilecek bir alım yöntemi olup, anılan özel durumlar haricinde temel alım usulü gibi değerlendirilmemesi gerekmektedir

Bu iş için EKAP üzerinden 3 kişi dosya bakar. 2 geçerli teklif çıkar. BİR KİŞİDE iş kalır. 14.11.2023 günü O KİŞİ ile sözleşme imzalanır.

BU İHALEDEKİ İŞİ :  "ORJİNAL ORGANİZASYON BİLİŞİM BİLGİSAYAR DANIŞMANLIK ARAŞTIRMA İNŞAAT MALZEMELERİ YEMEK TEMİZLİK GIDA HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ"  (FATİH MEHMET  AK - MERSİN FİRMASI) yüklenmiş olur.

İŞTE İŞİ ALAN FİRMANIN MTSO KAYDINA BAKIYORUZ, BAKIN NELER YAZIYOR?

MESLEK GURUBU: 09- BİLGİSAYAR, ELEKTRİK, ELEKTRONİK, TELEKOMİNİKASYON ve BÜRO CİHAZLARI

ANA FAALİYET AÇIKMALAMASI: 62.02.01-Bilgisayar danışmanlık faaliyetleri (donanım gereksinimleri gibi donanımla ilgili bilişim konularında uzman görüşü sağlanması, bilgisayar gereksinimlerinin belirlenmesi, bilgisayar sistemlerinin planlanması ve tasarlanması vb.)

İŞİ ALAN FİRMANIN ADRESİ: MAHMUDİYE MAH. KUVAİ MİLLİYE CAD. GÖKDELEN VE TAKSİM OTEL SİTESİ GÖKDELEN IŞ MERKEZI BLOK NO: 107 İÇ KAPI NO: 268 AKDENİZ / MERSİN

(Yani belediye mobilya almış, bunu da hızla olsun diye pazarlıklı almış, Üstelik faaliyet ana konusu olmayan firmadan almış. Mobilyayı bilgisayarcı ve danışmanlık yapan firmadan almış. Ayrıca işi yapan İDARENİN  adresine bir bakın, birde işi alan firmanın adresine)

Bu iş için yaklaşık maliyet miktarı idarece şöyle tespit edilmiş: 1.425.326,67 TRY

İşin yapılacağı yer: “Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığının belirlediği ve/veya belirleyeceği yer ve/veya yerler”

Süresi: 14.11.2023 - 15.12.2023

İŞİN SÖZLEŞME BEDELİ: 1.350.060,00 TRY

İŞİN TOPLAMDA MALİYETİ: 1.350.060,00 TRY Yani 1 milyon 3 yüz 50 bin 60 lira.

Eski para ile 1,4 TRİLYONA YAKIN... DAHA BU RAKAMIN İÇİNDE KDV DE YOK...

 

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ.

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir.

Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ e- posta ADRES:

batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com


Diker: Güçlü Büyük Türkiye hedefi öneriyorum.Önceki Haber

Diker: Güçlü Büyük Türkiye hedefi öneriy...

MERSİN GENÇLİK SPOR NEREYE KOŞUYOR?Sonraki Haber

MERSİN GENÇLİK SPOR NEREYE KOŞUYOR?

Başka haber bulunmuyor!