Sağlık ANALİZ

Sağlık ANALİZ

Mail: saglikanaliz@gmail.com

EMRAH CEVİZ VE...

29 Eylül 2022 günü buradan PROMOSYON ile ilgili seslenmiştim.

Linki Şu: https://www.haberanaliz.net/makale/mersin-saglik-kanayan-yara-2-2785

Mersin Sağlık müdürü Emrah Ceviz durum hakkında BAKANLIĞA yazı yazmış görüş sormuştu.

Gelen cevap neticesi bu gün itibariyle bankayla yapılan promosyon anlaşması tek taraflı fesih edildi.

Sağlık personelinin haksız yere hak gaspı da ortadan kaktı. Personelin maaş promosyonu yenilenecek. Haydi hayırlısı.

Bakın bu gelişme yaşanıyor, müdürlüğün kurtarılmış bölgesi gibi çalışan BASIN birimi bu durumu basın açıklaması şeklinde hiçbir basına duyurmuyor. Basından vazgeçtik, kendi kurumsal web sitelerinde çalışan personeline duyurmuyor. Ayrıca kendilerine bağlı kuruluşlara yazı ile duyurmuyor. Sormak lazım, o basın birimi niye var? Laf olsun torba dolsun diye mi oradalar? Müdürlüğün yaptığı faaliyet ve çalışmaları an be an basına ve kamuoyuna duyurmayacaklarsa, BASIN BRİMİNİN ne gereği var? Kapatın gitsin. Boşuna fuzuli masraf.. Boşuna orada personel istihdamı. Hizmette verimlilik esas olmalı. Kaliteli sunum olmalı. Basın birimi müdürlüğün gülen yüzü olmak durumunda. Her gün yapılan çalışmayı duyurmak durumunda.

Aynı link içinde;

“MERSİN ilinde özel sağlık kuruluşlarını, özel poliklinikleri, tıp merkezlerini, hastaneleri, güzellik merkezi, epilasyon merkezi, diyetisyen muayenehaneleri, diş tedavi merkezlerini, detoks- botoks- dolgu yapan kaş kaldıran, baş kaldıranları takip eden, inceleyen, usul ve nizama uymalarını sağlayan birimleriniz kimler? İlde ve ilçede yapılması gerekenler neler? Kim neden görevini layıkı veçhile yapmıyor? Bu yerlerin, İNSANLARIN SAĞLIĞI ile oynamaları kimin hoşuna gidiyor? Bu kişiler ve kuruluşların ardında hangi YEREL ÇIKARCI SİYASİLER VAR? Kimlerin yakınları ki, eksik gedikleri görmezden geliniyor? Usul ve nizama uymayanlar hakkında neden kapatma yapılamıyor? Milletin canı bu kadar ucuz mu? Ucube yerlerde hijyenden uzak botoks - detoks - kaş kaldırma - burun estetiği - güzelleşme yerleri... YETER ARTIK DEME ZAMANI değil mi? Niye ciddi bir denetim yok!!!”

Demiştik...

Hiç tısılayan olmadı. Merdiven altı çalışanlar, sahte dişçiler, sahte güzellik merkezleri, Saç ekenler biçenler, şifa dağıttığını söyleyen bir sürü MARTAVAL kuruluş takip edilmiyor. Özellikle merkezdeki 4 büyük ilçe ve bilhassa YENİŞEHİR kesimi. İl müdürü tebdili kıyafet ile buradaki ÖZEL yerleri denetlemeye çıksa kamu adına çok iyi olur.

ALLAH, DEVLETE VE MİLLETE ZEVAL VERMESİN.

Baki Selam ve Dua ile.

www.haberanaliz.net

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ. 

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir. Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ ADRES: batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com