DEVRAN DEĞİŞTİ IŞIK TÜNELİ KAYBOLDU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEVRAN DEĞİŞTİ IŞIK TÜNELİ KAYBOLDU
2016 yılında milyonlar harcanarak yapılan ve Türkiye'nin ilk ışık tüneli diye duyuruları yapılan Mersin İdman yurdu meydanı içine yapılan yer sesiz sedasız kaldırıldı.

Türkiyenin ilk ışık tüneli diye basına bülten yapark geçen devrin Büyükşehir Başkanı Hacı Burhamenttin Kocamaz'ın ve çalışma arkadaşlarının öve öve bitiremediği IŞIK TÜNELİ, o dönemde de tartışma konusu olmuştu.

Hiç bir özelliği olmayan, 90 metre uzunluğunda sahil bandına denize doğru yapılan, üerinde ise 100 binin üzerinde lamba bulunan ışık tüneli denen uyduruk yapı sessiz sedasız kaldırıldı.

Ne için kaldırıldığı, neden kaldırıldığı bilinmiyor.

Ancak Mersin'li soruyor? 

Bu ucube tünel için o dönemde ne kadar ödendi, bu işin maliyeti ne, iş nasıl hangi usulde yapıldı, kimlerin bu işin yapımında sorumluluğu var, Mersin'e ne gibi getirisi oldu, binlerce lambanın tükettiği elektrik kimin cebinden çıktı, bu kamu yararına bir iş mi, bu gereksiz harcamayı yapanlardn devlet hesap sormayacak mı? 

Diğer taraftan ışık tüneli neye benziyor, niye böyle şekilde yapıldı denildiğinde zamanın genel sekreteri KAYI'nın Y harfi diye açıklama yapmıştı. 

   


GÖKTAŞ, ŞEHRİN SİYASİ SİAMALARIYLA BULUŞTUÖnceki Haber

GÖKTAŞ, ŞEHRİN SİYASİ SİAMALARIYLA BULUŞ...

ECEM ve UĞURCAN'A MUHTEŞEM DÜĞÜN TÖRENİSonraki Haber

ECEM ve UĞURCAN'A MUHTEŞEM DÜĞÜN TÖRENİ

Başka haber bulunmuyor!