Ak Partili Akdeniz Belediyesinin işi Yine Ak Partiliye

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Partili Akdeniz Belediyesinin işi Yine Ak Partiliye
Mersin Ak Partinin bir dönem il Başkanlığını yapmış olan Fatih Kısa’nın Mersin in Ak Partili Belediyesi Olan AKDENİZ ilçesinde 2022 yılının ilk ayında ihale aldığı ortaya çıktı. 386 bin 5 yüz liralık pazarlıklı alım ihalesi PAZARLIKLI usul ile 3 teklif metodu ile alındı.

Mersin’in Merkezdeki 259 bin 381 nüfusa sahip olan ilçesi AKDENİZ’in Ak Partili Belediyesi yılın ilk aylarında pazarlıklı alıma yöneliyor. Ve Belediye Başkanının bir dönem yönetiminde olduğu Eski il Başkanı Fatih Kısa’nın şirketinden pazarlıklı alım metodu ile 386 bin 5 yüz liralık mal alıyor.  SORU BANKASI VE DENEME SINAVI KİTAPÇIĞI...

İşin EKAP’daki ilan bilgileri aşağıda.

İşin EKAP’daki sonuç ilanı bölümü ise aşağıda.

Bu işin sözleşmesi ve alınma bedeli görüntüsü işe aşağıda.

KIDEM şirketi ile ilgili olarak İstanbul Ticaret Sicil Gazetesinin 19 Kasım 2020 gün 10206 sayılı nüshasında yayınlanan ilan bilgisi görüntüsü aşağıda.

Gördüğünüz gibi,  işi alan bu firmanın sahibi FATİH KISA görünüyor.  Bildiğiniz gibi, Fatih Kısa, Mersin Ak Parti eski il başkanı.  Şu an Akdeniz Belediye Başkanı olan Mustafa Gültak’ın vaktiyle yönetiminde olduğu bir il başkanı. Daha sonra, ilerleyen süreçte Mustafa Gültak’ın kendisi il başkanı olmuştu. Şu an Mustafa Gültak Belediye Başkanı ve Fatih Kısa da Akdeniz de bu belediyenin KENT konseyi üyesi.

Aşağıda şu an Belediye Başkanı olan Mustafa Gültak görülüyor.

Aşağıda Eski il Başkanı şimdiki Kent Konseyi Üyesi olan iş adamı Fatih Kısa görülüyor. 


“BİR VEREN VAR, BİR GİDEN VAR, BİR GÜLEN VAR, BİR GÖREN VAR “Önceki Haber

“BİR VEREN VAR, BİR GİDEN VAR, BİR GÜLEN...

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!