DEMOKRAT PARTİ MERSİN'İN HALİ PARÇALI BULUTLU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEMOKRAT PARTİ MERSİN'İN HALİ PARÇALI BULUTLU
ANKARA İL BAŞKANLIĞININ GEÇTİĞİMİZ PAZAR GÜNÜ YAPILAN KONGRESİNDE BOY GÖSTEREN, FETÖ KUMPASLARINI ARATMAYACAK DERECEDE KURULAN KUMPASLA LİSTESİ DELİNEN İL BAŞKANI HASAN ŞIHMAN VE TARAFTARLARI BİR YANDA, DİĞER YANDA KUMPASI KURAN HAYALİ ÜNVANLI İL KOORDİNATÖRÜ SEDAT ERDAL TARAFTARLARI (YANINDA ÇALIŞANLAR VE AKRABALARI) DP GENEL MERKEZİNDE BİRBİRLERİ İLE POZ VERMEMEK VE GÖRÜNMEMEK ADINA AYRI AYRI ZİYERETLERDE BULUNDULAR. HASAN ŞIHMAN VE TARAFTARLARI GENEL BAŞKANA YANAŞIRKEN, PARTİNİN TEK VEKİLİ OLAN CEMAL ENGİNYURT HER İKİ TARAFADA SEMPATİK DAVRANMAYA ÖZEN GÖSTERDİ. DİĞER YANDAN MKK ÜYESİ CANAN ÖZALP İSE BİR YANDAN SEDAT'ÇI DİĞER YANDAN ŞIHMAN'CI MI OLDUĞU BİR TÜRLÜ ANLAŞILAMADI. SEDAT ERDAL'IN ÖZEL BÜROSUNU MESKEN TUTANLARINDA İLİŞKİLERİ GÖZDEN KAÇMADI. ÖTE YANDAN GİK ÜYESİ ÖMER KARAKEÇİLİ VE ESKİ BAKAN MUHAMMET KELLECİ VE ERTAN KÜÇÜKAY İÇİN, "BİZİM YANIMIZDALAR, KİMSE BİZİ SÖKÜP ALAMAZ, AYNI ZAMANDA BÜYÜK KONGRE DELEGESİ DE OLDUK. HERKES İŞİNE BAKSIN" LAFLARINI PAYLAŞAN ERDAL'CILAR, PARTİDE BÜYÜK HUZURSUZLUĞA NEDEN OLURKEN, İL BAŞKANI ŞIHMAN'IN "BUNLARI ALIN, BEN BUNLARLA KESİNLİKLE ÇALIŞMAM BİR ARAYA GELMEM. ŞEYTAN GÖRSÜN YÜZLERİNİ" İSTEMİ VE DEMESİNE RAĞMEN, GENEL MEKEZİN OLAYLARA SESSİZ KALMASIDA GERÇEK DEMOKRAT PARTİLİLERİ ÇOK RAHATSIZ EDİYOR.

Mersin'de Demokrat Parti (DYP- ANAP) çizgisinden gelen kurucu partililer:

"Yaşanan bu olaylara anlam veremiyoruz. Genel Başkan MERSİNDE bu iki başlılığa nasıl geçit veriyor? GİK'de bu işlere nasıl sessiz kalınıyor? Önceki il başkanı HÜSEYİN KARAGÖZ'ün ayağını, kırk çeşit numara ile KUMPASLA kaydıranlar, şimdi kendi yanlarında beraber hareket edip bu günlere kadar geldikleri Hasan Şıhman'a da aynı kurguları yapıyorlar. Zaten bu işin böyle olcağı da önceden belli idi. Hüseyin Karagöz vakti ile genel başkana ve GİK üyelerine bunların iç yüzünü anlatan ve aktaran mesajlar ve raporlar göndermişti. İYİ partide dikiş tutturamayıp orada dışlanan isimler aile boyu Demokrat partiyi işgal ettiler. Meşhur, iyi partideki kumpası ile tanınan Sigortacı Kumpasçı ile el ele verenler Demokrat partiyi tarumar ettiler. Mersin'deki bu işgale de genel merkez hepten seyirci kaldı. Demokrat Partiye ilçe başkanı yapılan Yenişehir ve Akdeniz ilçe başkanlarının, ilçe nüfusları 150 binin üstünde. Ancak öncesi atama, sonrası seçim yaparak kagıt üstünde yönetimi ele alan, Sedat'çı olarak bilinen bu ilçe başkanları, görevi aldıklarından bu yana 1 yıl geçti halen kendi sınırları içinde bir parti hizmet binası, bürosu açıp tabela asamadılar. Partileri yeni kurulan DEVA-GELECEK- DEĞİŞİM- MEMLEKET- DOĞRU  partileri bile Mersin merkezdeki 4 ilçedede kendi binalarını hizmete soktular. Bunlar sözde çok varlıklı ve zengin kimseler idi ama 1 yıla yakındır hizmet yerlerini nedense açamadılar. Sosyal medyada 2-3 resim paylaşmak ile particilik yapılır sanıyorlar. Üye kaydı yapıyormusunuz? Kaç üye kaydettiniz? Vatandaş sn. ilçe başkanım sizi ziyerete geleceğim adresiniz neresi dese, Sedat'ın ofisini mi adres gösterecek, il binasını mı, Kumpasçı sigortacı Servet'in ofisini mi adres göstereceksiniz? Nasıl ilçe başkanlığı bu? GİK de ve MKK de kendilerina yandaş bulmuş olabilirler ama bu şekilde parti Mersin de yok olmaya mahkum. Öyle Anamur'dan gelen istihbarati telefonlarla, yada ne olduğu belirsiz bir takım sözde iş adamlarından  gelen telefonlar ile partiyi Mersin'de dizayn etmeye kalkarsanız, sonu felaket olur. İl başkanı Hasan Şıhman olanı biteni görüyor, dediydi duduydu ile laf yapacağına öncelikle merkezdeki ilçelerin hizmet kapılarını açtırsın. Kapalı ilçe binalarını açtırsın. Akdeniz ilçesi en büyük ilçe 200 binin üstnde nüfusa sahip. Ama partinin hizmet binası ve kapısı açık değil. Yenişehir yine ona keza. Diğer ilçelerde öyle. Kağıt üstünde başkanlığı ve yöneticiliği herkes yapar " dediler.

İŞTE İL YÖNETİM LİSTESİ KUŞA, İŞİ İSE BAYKUŞA ÇEVRİLEN İL BAŞKANI HASAN ŞIHMAN'IN ANKARA KONGRESİ ÖNCESİ SONRASI GÖRÜNTÜLERİ

Kongrede genel başkan ile aynı sırada oturdu, diğerleri çok bozuldu... Çünkü arka sıralarda kaldılar... (üstte)

İl başkanı kendine yakın gördüğü isimlerle genel başkanı makamında ziyaret etti. Mersin'i karıştıranlardan ve bu hale getirenlerden birisi olarak anılan MKK üyesi Canan Özalp'de aynı kareye girdi.(üstte)

İŞTE SEDAT ERDAL VE TARAFTARLARININ GÖRÜNTÜSÜ (aşağıda)


BAKANLIK NEDEN MÜFETTİŞ GÖNDERMİYOR?Önceki Haber

BAKANLIK NEDEN MÜFETTİŞ GÖNDERMİYOR?

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!