DP MERSİN İL BAŞKANINDAN İADEYİ ZİYARET

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DP MERSİN İL BAŞKANINDAN İADEYİ ZİYARET
MERSİN DEMOKRAT PARTİ İL BAŞKANI HÜSEYİN KARAGÖZ, KENDİSİNE HAYIRLI UĞURLU OLSUN ZİYARETİ YAPANLARA, İADEYİ ZİYARETLER YAPIYOR.

Türkiyenin ünlü Arabulucu ve uzlaşmacı Avukatlarından olan, aynı zamanda DP'nin bir dönem Mersin ili Toroslar ilçesi Bir dönem de Akdeniz ilçesi Belediye Başkan Adayı olan Av. Burak Canlı'yı, Canlı'ya ait olan hukuk bürosu merkezinde iadeyi ziyaret etti. 

Hüseyin Karagöz: "Sizler genç nesil, bizlerin övünç kaynağısınız. Şahsımın il başkanlığına atanmam dolayısıyla yakıbürn çevrenizle beraber beni ziyaret ederek, hayırlı uğurlu olsun demeniz beni mutlu etmiştir. Sizleri çatımız altında görmek onur vericidir" dedi.

Av.Burak Canlı ise: "Sn. İl Başkanım sizi büromuzda ağırlamaktan şeref duydum. Gelir gelmez Akdeniz ve Yenişehir ilçe başkanlıklarına atama yaparak hızla çalışmaya başladınız. Bu arada diğer ilçelerdede hummalı çalıştığınızı duyuyorum. Bundan onur duyuyorum. Oluşturduğunuz il yönetiminin hepsi birbirinden kıymetli insanlar. Çok güzel yol arkadaşları belirlemiş ve yol yürüyorsunuz. Bizde sonsuz yanınızda ve destekçiniz olacağız. Demokrat parti için şanssınız. Demokrat partide ülkemiz için büyük bir şanstır. Yönetiminizde görüyorum ki efsane isimler yer almışlar. sırtınız yere gelmeyecektir. buna inancım sonsuzdur. Size ve bir araya geldiğiniz yeni il yönetiminize başarı diliyorum." dedi.


0Önceki Haber

0

“Demokrat Parti’nin bir yere gittiği/geldiği yok”Sonraki Haber

“Demokrat Parti’nin bir yere gittiği/gel...

Başka haber bulunmuyor!