ERDEMLİ DEMOKRAT PARTİNİN KAPISI KAPALI AYLIK KİRASI ÖDENMEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ERDEMLİ DEMOKRAT PARTİNİN KAPISI KAPALI AYLIK KİRASI ÖDENMEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI
Mersin Demokrat Partinin önemli ilçelerinden birisi olan ERDEMLİ ilçesinde partinin geçmiş dönemden kiralama usulü ile bir hizmet binası olduğu, bu binanın 6.1.2021 günü atanan HASAN ŞIHMAN’a tutanak ile teslim edilmesine rağmen 2021 yılı üç aylık kirasının 3.000 Tl, ödenmediği ortaya çıktı.

ANKARA-  Mersin Demokrat Partinin süresi uzutalmıyan İl başkanı HÜSEYİN KARAGÖZ, “partiye musallat olan ve İyi partide dikiş tutturamamış kişilerin atamalarının gerçekleştirilmesinden sonra ben il başkanı Olarak olayın farkına varıp görevden el çektirmeme rağmen genel merkez sessiz kaldı.  Erdemli ilçesine defaten resmi yazı yazdım, Farklı zamanlarda 18 ayrı telefon görüşmesi yaptım, acele davranmasını istedim, ancak ilçe başkanı ataması yapılan şahsın işi ağırdan alıp önemsemediğini görünce, durumu genel merkeze rapor nhalinde iletim görevden aldığımı bildirdim. Yerine atama da yaptım. Bu arada bugün öğreniyorum ki, halen 3 ay olmuş mal sahibine kirada olan hizmet binamız için beş kuruş ödeme yapmamış. Adam kendisine her telefon açtığında ise ya cenazedeyim, ya toplantıdayım, sonra görüşürüz diyerek oyalamış ve 3 aylık kira bedeli olan 3 bin lirayı şu ana kadar ödememiş” dedi.

Hüseyin Karagöz, diğer taraftan, henüz 6 Oacakta ataması yapılan ve kendisine tebliğat yaparak evraklarını getir dediğimiz ve bir türlü getirmeyen Hasan Şıhman, yönetimini belirleyip, genel merkeze sunamamış, ardından da oluşturduğunu iddia ettiği yönetimin listesini ve resmi evraklarını adliye ve STK müdürlüğüne de vermemiştir. Fakat buna rağmen ben ilçe başkanıyım, ben görevime devam ediyorum havası yaratmaktadır. Böyle bir olay yoktur. Kağıt üstünde herkes ilçe başkanlığı yapar. İcraat lazımdır. İcraatlarıda yoktur. Tek bir üye kaydı yapmadığı gibi, şahsın kendisi ve beraber hareket ettiğini söylediği, yönetimine aldığı kişilerde partinin üyesi değildir. Kısacası kendisi bile resmiyetde üye değildir. Böyle bir ilçe başkanlığı olur mu? Bina sürekli kapalı, kendisini bir çuval bayrak ve flama verdik, hizmet yerini süsle dedik onu bile yapamadı. Üstelik gidip gelerek 8 ayrı zamanda tutanak tuttuğumuz ve tespit yaptığımız binayı hiç açmıyor. Tüm bunları genel merkeze bildirdik işlem yapmıyorlar. Sadece siz zaten görevden aldınız, birde yasal süreleri doldu, zaten hükmü şahsiyetleri kalmadı, münfesih durumdalar demekle yetiniyorlar. Böyle lakayıt çalışma olur mu?. ÜSTELİK BEN, İL BAŞKANI OLARAK  AYNI DURUMDA OLAN DİĞER İLÇELERİDE VAKTİYLE ALIP, YERLERİNE, O TARİHTE YENİ ATAMA YAPMIŞIM, EVRAKLARIDA SİZE VERİYORUM” dedi.

Hüseyin Karagöz Erdemli ilçesine yazdığı resmi tebliğatları sundu (Aşağıda)

Partinin kirada olan hizmet binasının görünümü.(Aşağıda)


DEMOKRAT PARTİ İL İL ÇÖKERTİLİYORÖnceki Haber

DEMOKRAT PARTİ İL İL ÇÖKERTİLİYOR

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!