GÖKTAŞ, ALİ ÖZ İLE BİR ARAYA GELDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GÖKTAŞ, ALİ ÖZ İLE BİR ARAYA GELDİ
Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Gazeteci/Yazar Mustafa Göktaş, Mersin'in sevilen ve saygı duyulan siması, MHP E.Milletvekili Dr. Ali Öz ile görev yaptığı SU HASTANESİNDE bir araya geldi.

DR. ALİ ÖZ, SU HASTANESİNDE HASTA KABULLERİNE BAŞLADI

Mesleğinde ve insani ilişkilerinde çok başarılı olan, doğruluk ve dürüstlük timsali isim, Dr. Ali Öz, Başkan adaylığı sonrası görevine döndü. Su hastanesinde hasta kabullerine başlayan Ali Öz'ü bugün Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Gazeteci/Yazar Mustafa Göktaş ziyaret etti. İkili seçimin bilançosunu, önümüzdeki günlerde halka getirisini, mevcut partilerin bu günkü durumlarını ele alarak bir dizi tespitte bulundular. 

Göktaş, "Eğer aday sen olmasaydın, bu almış olduğiunuz oylarıda alamazdınız. Biz tabanda ne olup bitiyor gördük. Halkda senin karşılığınıda gördük. Ülkenin gerçeklerini de biliyoruz. Toroslarda ise durum çok çok farklı idi. 64.451 oyu almak büyük başarı. Eğer sen değil başka bir isim koymuş olsalardı, bu oyun yarısını bile alamazdı. Senin kişisel çabaların, toplumdaki yerin, kendi partin içinde dışındaki tüm ters çalışanlara ve Ak parti seçmeninin sandığa gelmemesine rağmen çok iyi bir oy aldın. Her işde bir hayır var. Bu olanda da bir hayır var. Allah sağlık sıhhat ve afiyet versin, her zaman bu millet senin doğruluğunu, dürüstlüğünü konuşuyor" dedi.

Ali Öz, "Göktaş ağbim benim kadim dostum. Bizi hiç bir konuda yanlız bırakmadı. Ve ne yazdı ise, ne söyledi ise çıktı. Çok uyarılar yaptı. Birçoğu mırın kırın etti. Ama bakın hep haklı çıktı. Ben Göktaş ağabeyi tam 30 yıldır tanır bilirim. Haramla, haksız hukuksuz işle işi olmaz. Doğru ve dürüst bir insan, dimdik adamdır. Bugün bizi görev yaptığımız hastanede gelip onurlandırdı. Kendisine saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Tüm emeklerimiz vatanımıza, milletimize, devletimize helal olsun. Yılmak yok, aynı kararlılıkla ve azimle çalışmaya, ülkemize, ilkemize, ülkümüze hizmete devam" dedi.

 


Paris Olimpiyatları'na geri sayımÖnceki Haber

Paris Olimpiyatları'na geri sayım

Çakır: Öyle bir şey yok, Saadet Partisi'ne geçmemSonraki Haber

Çakır: Öyle bir şey yok, Saadet Partisi'...

Başka haber bulunmuyor!