HABERANALİZ’E ŞİKÂYETE BİR TAKİPSİZLİK DAHA

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HABERANALİZ’E ŞİKÂYETE BİR TAKİPSİZLİK DAHA
Haber sitemizi şikâyeti adet haline getiren çok sayıda isme ve kuruma Yargı sürekli TAKİPSİZLİK kararı veriyor. Bu arada bugün aldığımız tebligat ile yapılan bir şikâyete daha KOVUŞTURMAYA YER YOKTUR (yani takipsizlik) kararı verildiği öğrenildi.

ANKARA- P. K. isimli kişi Haber sitemizi, avukatı aracılığı ile 10.3.2021 günü şikâyet ederek, kendisi ile ilgili yapıldığını iddia ettiği bir haberde, ÖZEL HAYATA İLİŞKİN GÖRÜNTÜ ve SESLERİ İFŞA ETMEK, HAKARET suçlamasında bulununca, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı derhal harekete geçip, dilekçelerindeki tüm iddiaların araştırılmasına başlamış. 2021/13796 soruşturma numarası ile yapılan tahkikatta 2022/11091 sayılı karar ile söz konusu iddiaları yerinde görmeyip KOVUŞTURMAYA YER YOKTUR kararı vermiş.

TAKİPSİZLİĞE ÜST MAHKEMEYE İTİRAZ DA RET GÖRDÜ

Takipsizlik kararı üzerine, şikâyetçi müştekinin avukatı, bu kez haber sitemiz ve yetkilileri hakkında savcılıkça verilen kovuşturmaya yer yoktur, yani takipsizlik kararı için, Kaldırılması ve kovuşturma yapılması için Sulh Ceza Mahkemesine 2 sayfalık gerekçeli bir dilekçeyle başvurmuş. Mersin 3. Sulh Ceza Mahkemesi yapılan itirazı değerlendirmiş ve 2022/2150 sayılı 5.5.2022 günlü kararıyla şikâyetçi ile Avukatının istemini ret ederek, savcılığın verdiği takipsizlik kararını KESİN ibare ile onaylamış. Aşağıda ilgili karar görülüyor.


MERSİN TARIM ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNE SESLENİYORUZ: BU YEMLERİ KONTROL ETMEYECEK MİSİNİZ?Önceki Haber

MERSİN TARIM ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNE SESLENİYO...

Okurlara Önemle Duyurulur!Sonraki Haber

Okurlara Önemle Duyurulur!

Başka haber bulunmuyor!