Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref MALKOÇ’a Çevre ve Tüketici Dostu Beratı verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref MALKOÇ’a Çevre ve Tüketici Dostu Beratı verildi
Kısa adı ÇETKODER olan, yurt geneli örgütlü bulunan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Merkezince Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref MALKOÇ’a Çevre ve Tüketici Dostu Beratı verildi.

Mersin’e bir dizi çalışma ve programa katılmak üzere gelen Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlarından aynı zamanda Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi olan (Ombudsman) Şeref MALKOÇ’a “Ombudsman Mersin’lilerle buluşuyor” proğramı sonrasında Mersin HİLTON otelde, Çevre ve Tüketici Dostu Beratı verildi.

Konu ile ilgili Dernek Genel Başkanı Gazeteci-Yazar Mustafa Göktaş, “Bugün Mersin’de İnsan haklarının korunması ve tanıtımında Kamu Denetçiliği kurumunun rolünü bizlere anlatan, bu arada her zaman halkın yanında yer alan Kamu Denetçiliği Kurumu başında bulunan Başdenetçimiz Saygın hukukçu Şeref Malkoç’un aynı zamanda bir çevre ve tüketici dostu olduğunu bilmenizi isterim. Gerek çevre konusunda gerekse Tüketici hakları konusunda yapmış olduğumuz çok sayıda başvuruda çevre ve doğanın aynı zamanda Tüketicinin lehine verdikleri kararlar ile ne denli duyarlı bir çevreci ve tüketici dostu olduğunu gösteren duruşu takdire şayandır. Karşılıksız hizmetleri ile ülkeye ve devlete çok büyük emeği olan Sn. Malkoç’a Dernek Genel Merkezimizce “Çevre Ve Tüketici Dostu Beratı” belgesini sizler huzurunda takdim etmekten mutluluk duyuyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Kabul ederler ise onur duyarız. Bu arada kendilerini Mersinde görmekten de büyük bir mutluluk duyduk” dedi.

Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi olan (Ombudsman) Şeref MALKOÇ ise, “ Mersin arif insanların, nazik ve naif insanların buluştuğu çok güzel bir ilimiz. Sizlerle olmak beni ziyadesi ile memnun etti. Bu arada Bu belgeyi Çevre Ve Tüketici haklarının savunucusu olan insanlar adına Sn. Mustafa Göktaş’ın elinden almak ayrı bir güzellik. Naif davranışlarından dolayı çok teşekkür ederim. Ülke geneli yaptığımız çalışmalarımız artarak devam edecektir. Her zaman halkımızın karşılıksız olarak yanındayız. Çekinmeden bize başvurabilirler. Bizler burada bulunan diğer denetçi kardeşlerimle beraber kurumumuzda sizler için varız. En ufak bir toplumsal yaraya merhem olabiliyor isek ne mutlu bize. Bu vatan, bu millet, bu devlet her şeyin en iyisine layık. Belge için teşekkür ediyorum. Ülkem insanını çok seviyorum. Milletimizin hizmetkarıyız” dedi.

(Fotolar: Stüdyo muhammedali- Vildan aslan)


ŞEREF MALKOÇ MERSİN'DEÖnceki Haber

ŞEREF MALKOÇ MERSİN'DE

GÖKTAŞ'IN "AT" SEVGİSİSonraki Haber

GÖKTAŞ'IN "AT" SEVGİSİ

Başka haber bulunmuyor!