Kocamaz fişledi Aktay gizledi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kocamaz fişledi Aktay gizledi!
Burhanettin Kocamaz'ın Büyükşehir Belediye Başkanlığı öncesinde, Belediye üst düzey yöneticilerin fişlendiği belgeler CHP Mersin İl binasında ortaya çıktı.

Mersin Büyükşehir Belediye eski Başkanı Kocamaz’ın, başta Genel Sekreter ve yardımcıları olmak üzere tüm daire başkanlarını gizlice fişlettiği ve bu fişlemenin belgelerinin CHP Mersin İl banasında ortaya çıkması şaşkınlık yarattı.

Adının şimdilik açıklanmasını istemeyen bir partilinin, CHP İl binasında yönetici masasında tesadüfen gördüğü ve fotoğrafladığı, belgelerde adı geçenlerin, Kocamaz'ın göreve  başlamadan hemen önce fişlendikleri öğrenildi. Belgelerde kimi yöneticiler için geçiş sürecinde çalışıp çalışmayacaklarından, yolsuzluklara adlarının karışması iddiaları, gelir ve genel  durumlarıyla ilgili bilgilerin bulunması dikkat çekiyor.

Fişlenen üst düzey belediye bürokratları fişlendiklerini Sonses.tv den öğrendikten sonra, Kocamaz’a ve CHP İl yöneticilerinin ellerine geçmesine rağmen bu belgelere sessiz kalmalarına tepki gösterdiler.

Belediye üst düzey yöneticilerinin 5 yıl önce fişlenmesine karşılık, bu belgelerin bugün CHP’de hangi amaçla bulunmasıyla ilgili İl Başkanı Adil Aktay’ın açıklama yapması da bekleniyor.

Bilindiği gibi;

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığında kendisine ‘Kumpas’ iddiaları açıklamalarıyla gündeme gelen Burhanettin Kocamaz,

O dönem yaptığı bir açıklamasında: "Burhanettin Kocamaz, kazanamayacağı hiçbir seçimde aday olmadı bugüne kadar.” Açıklamasıyla çok dikkat çekmişti.

Kocamaz o dönem, açıklamasında; “Ben anketler yaptırıyorum. Bilimsel çalışıyorum. Şu anda yaptırdığımız anketlerde biz en öndeyiz. İnşallah 31 Mart akşamı herkes bunu da görecek. Burada anketlere göre biz CHP ile yarışacağız. İttifak olayı vatandaşta çok itibar görmedi. MHP’nin tabanı zaten kaynıyor durup dururken bu niye böyle oldu diye. CHP’den azımsanmayacak şekilde oylar alacağız.” Diyerek, CHP’li seçmenin oylarını da ‘çantada keklik’ görmüştü.

Ancak; , Seçim kuruluna evraklarını son dakika da teslim ettirmesi sonrasında Hiçbir partiden belediye başkanı gösterilemeyen Kocamaz, hemen mağdur edebiyatına başlamıştı.

Kocamaz’ın , Gerek Tarsus gerekse Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde CHP’li personellerin işine son verilmiş, adam-kadın dövdürülmüş, sürdürülmüş, görevlerinden alınmış, mobingler uygulanmıştı.

Ayrıca Kocamaz’ın 5 yıllık Büyükşehir Belediye Başkanlığında, Sayıştay raporlarına göre, ihalelerde usulsüzlükler, fahiş fiyatlı, adrese teslim ihaleler ile Mersin Belediyesini yaklaşık 3 milyar lira (eski para 3 Katrilyon) borç batağına batırmış.

Tüm bu olanlara karşılık, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Vahap Seçer, Kocamaz dönemi için Meclis toplantısında ‘DEVR-İ SAPIK’ yaratmak istemiyorum diyerek, dışardan müfettiş getirtmeyerek, Kocamaz’ın atadığı iç denetçiler ile Teftiş Kurulu üyelerine denetim yaptırması Mersin’de infial yaratmıştı.

Kocamaz dönemine ait abartılı ihale ve ödemeler bugün de Mersin basınında yer alırken, Yetkililer sessizliğini koruyor!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına CHP’li Vahap Seçer’in seçilmesiyle, Kocamaz’ın CHP ve Belediyede varlığını sürdürmesi, kabul görmesi de şaşkınlıkla izleniyor.

 

HABER VE KAYNAK: SONSES.TV

LİNK: https://www.sonses.tv/haber/46227/kocamaz-fisledi-aktay-gizledi.html


ZAHMET OLMAZ İSE ŞU İŞE DE BİR BAKIN!Önceki Haber

ZAHMET OLMAZ İSE ŞU İŞE DE BİR BAKIN!

BU DA EVSEL ATIK İHALESİ VE İŞLEMLERİSonraki Haber

BU DA EVSEL ATIK İHALESİ VE İŞLEMLERİ

Başka haber bulunmuyor!