MERSİN DEMOKRAT PARTİ İL YÖNETİM LİSTESİ BELLİ OLDU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN DEMOKRAT PARTİ İL YÖNETİM LİSTESİ BELLİ OLDU
Partinin başına atanan Ziya Erdoğan’dan 1 ay sonra, Partide genel sekreter yardımcılığına getirilen Bilal Özkan’ın büyük çaba ve Mersin’deki Ak Parti küskünleriyle oluşturduğu liste dün akşam itibari ile GİK toplantısı sonrası onaylandı.

Mersin Demokrat Partinin tabanından 1-2 ismin yer aldığı listede Eski Ak Partili ve başka partili simlerin yer aldıkları görüldü.

Liste haber sitemize dün ulaştı. Liste Bilal Özkan ve Ziya Erdoğan tarafından gizli saklı şekilde kimseye duyurulmadan 20 kişilik yapılmış ve Ankara’ya gönderilmiş idi. Ancak genel merkez bu listeye 8 ilave daha yaptı. 28 kişilik bir liste oldu. Dün liste onaylı olmadığı için yayına vermedik. Bugünü bekledik. Ancak listeyi DP'yi Mersin'de dizayn etmeye çalışan bir iki isme saat 18.00 sıralarında yapmış olduğumuz 4 ayrı görüşme ile duyurduk. 28 kişilik yeni yönetim listesi aşağıda. HAYDİ HAYIRLI UĞURLU OLSUN, ALLAH UTANDIRMASIN. 

PARTİYE YENİ ATANAN İL BAŞKANI VE YÖNETİMİNİ ZORLU GÜNLER BEKLİYOR

Mersin Demokrat parti tabanı, Biz size dertlendikçe ve siz yazdıkça, “biraz sabredelim, bak çok güzel işler olacak, değişim yaşanacak, açılmayan kapılar açılacak, kapalı parti teşkilatları hizmete girecek diye telkinde bulunanlara bir çift sözümüz var” diyerek, “Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimine 3 ay kaldı. Eğer sessiz sedasız particilik yapmaya geldinizse bu partiye kötülük edersiniz. Yok eğer hizmete geldiniz ise önce İL TEŞKİLAT BİNASININ KAPALI OLAN KAPISINIAÇIN.Oraya bir çaycı bir yönetici sekreter yerleştirin. Merkezde bulunan 4 büyük ilçe olan AKDENİZ-TOROSLAR- YENİŞEHİR- MEZİTLİ ilçe teşkilatların dizayn edin ve o ilçe merkezlerinde teşkilatların kapısını açın. Ardından, Büyük ilçe olan TARSUS ilçesinin kapısını açıp teşkilatı dizayn edin. Şahsın iş yerinden değil, ayrı bir merkezde faaliyet göstersin. ANAMUR ilçesini keza kapısını açın ve teşkilatı dizayn edin. ERDEMLİ ilçesinin teşkilatının kapısını açın başkan olan şahsın iş yerinden değil, ayrı bir merkezde faaliyet göstersin. Alparslan Gürgenç ile poz verip sosyal medyada paylaşım yapacağınıza, size destek olsun ERDEMLİDE teşkilatı harekete geçirin.MUT- BOZYAZI- AYDINCIK- GÜLNAR- ÇAMLIYAYLAilçelerinin kapalı olankapılarını açın, teşkilatları dizayn edin. SİLİFKE ilçesi Bilal Özkan’ın ilçesi. Parti binası mülkümüz. Kapısı kapalı. Kâğıt üstünde başkanlık ve yöneticilikten vazgeçip burayı da bir an evvel açın, teşkilatı harekete geçirin” demekteler.

LİSTE İLE İLGİLİ KİM KİMDİR, MERSİN'DE NASIL TANINIR, SİYASİ GEÇMİŞLERİ NELERDİR SONRAKİ BİR HABERİMİZDE ELE ALACAĞIZ...


DOKTOR AHMET DİKMEN DOSYASINDA YENİ GELİŞME: RAPOR GELDİÖnceki Haber

DOKTOR AHMET DİKMEN DOSYASINDA YENİ GELİ...

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!