MERSİN DEMOKRAT PARTİ UYSAL'IN YANINDA

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN DEMOKRAT PARTİ UYSAL'IN YANINDA
MERSİN DEMOKRAT PARTİ GÜLTEKİN UYSAL'IN YANINDA. Partinin Konya il kongresi ve 75 yıl kutlama törenlerine katılım yapan Mersin İl Başkanı Hüseyin Karagöz ve çalışma arkadaşları, "genel başkanımızın sonuna kadar yanındayız" mesajını verdi.

Kutlama programı Konya il Kongresi vesilesiyle Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Genel Başkan Yardımcıları, Genel Merkez yöneticileri, teşkilat mensubu il ve ilçe başkanlarının katılımıyla Konya’da gerçekleştirildi.

Mersin'de kısa süre göreve yeni atanan ve kongre süreçleri için yetkilendirilen il başkanı Hüseyin Karagöz ve yeni oluşan Mersin il yönetimi, merkezde bulunan nüfusu 100 binin üstündeki Akdeniz- Toroslar- Yenişehir- Mezitli de yeni atamaları yapılan ilçe başkanları ile beraber tüm kadro Konya da törende hazır bulundular. 

Çankırı E.Milletvekili Ahmet Uyanık, Konya E. Milletvekili M.Ali Yavuz ile görüşen il teşkilatı daha sonra DP Genel Başkanı genç ve bilge lider Gültekin Uysal ile özel görüşme yaparak, Kısa sürede Mersin ile ile ilgili yol haritası hakkında bilgi verdiler.

DP Genel Başkanı, Mersin yöneticilerine, "sıkı çalışın ve büyük kongreye yetişin. Tüm kongreleri yenileyin"  talimatını  bir kez daha verdi. 


0Önceki Haber

0

ANAMUR İLÇE BAŞKANI: YOLUNUZ YOLUMUZDUR...Sonraki Haber

ANAMUR İLÇE BAŞKANI: YOLUNUZ YOLUMUZDUR....

Başka haber bulunmuyor!