MERSİN DEMOKRAT PARTİDE YENİ DÖNEM BAŞLADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN DEMOKRAT PARTİDE YENİ DÖNEM BAŞLADI
MERSİN DEMOKRAT PARTİDE YENİ DÖNEM HÜSEYİN KARAGÖZ BAŞKANLIĞINDA BAŞLADI. İLÇELER ELDEN GEÇİYOR. KONGRELER HIZLANDI.

Demokrat Parti (DP) Mersin İl Başkanı Hüseyin Karagöz, “Uzun süredir partimizin kongre süreçlerinin yapıldığı ortamda Mersin’de  bir görev değişimi olmuştur. Ve Genel merkezimizce 6 Kasım 2020 günü bu göreve atanarak tarafıma yeni yönetimi oluşturmak için yetki verilmiştir. Verilen yetkiye istinaden yeni yönetim oluşturulmuş genel merkeze sunulmuş ve Genel Başkanın onayı ile Mersin il yönetimi olarak göreve 18 Kasım 2020 günü itibari ile başlamış bulunuyorum. Yönetimimiz ben dâhil 15 kişidir. İçimizde Hukukçu, Mühendis, çiftçi, esnaf olmak üzere er kesimden kardeşimiz vardır”dedi.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK, EMEĞİ OLAN HERKESE SAYGILIYIZ

Demokrat Parti (DP) Mersin İl Başkanı Hüseyin Karagöz, “Bugüne kadar partimize emeği geçmiş herkese saygı ve sevgi sunuyorum. Çıktığımız bu yolda herkese kapımız açıktır. Kimseye kırgın dargın değiliz, kimseyi kırma küstürme derdinde değiliz. Amacımız vatana millete devlete hizmet olup, bu amacı da, bu kutsal çatıda yapmayı arzuluyoruz. Bu nedenle Başta Eski DYP ve ANAP çatısında olmak üzere merkez sağda görev almış, merkez sağa gönül vermiş kardeşlerimiz olmak üzere vatanının, milletini, devletini seven ve hizmet etmek isteyen, renk- din- dil- ırk ayrımı yapmaksızın herkese kapımız açıktır. Merkez sağın adresi olan Demokrat Parti (DP)’ de siyaset yapmaya çağırıyorum.” Dedi.

Gültekin Uysal: “Türkiye’de tek pozitif şey var o da korona virüstür”

LİDERİMİZ GÜLTEKİN UYSAL ÇİZDİĞİ YOLDA YÜRÜYECEĞİZ

Demokrat Parti (DP) Mersin İl Başkanı Hüseyin Karagöz, “Yol arkadaşlığına soyunduğumuz, Liderimiz, Genel Başkanımız, Genç ve pırıl pırıl bir insan olan Gültekin UYSAL’ın çizdiği yoldan yürümek azmi ile yola çıktık. Bu kutlu yolda, bu onurlu yolda Allah bizi mahcup etmesin. Bu nedenle hızla ilçelerdeki teşkilatlarımızın kongrelerini yapmasını sağlayacağız, ve büyük kongremize yetişmeye çalışacağız. Mersin in tüm ilçelerinde bu yolda yürümek isteyen kardeşlerimize sesleniyorum. Buyurun gelin. Hepinize bu yolda onurlu görevler düşüyor. Omuz omuza, el ele vererek sorunlrı aşacağız ve partimizi liderimiz Afyon Milletvekili Gültekin Uysal’ın önderliğinde, yönetiminde bulunan hepsi birbirinden kıymetli arkadaşları ile  önce TBMM’ye sonra Devlet yönetimine taşıyacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

KADIZADEYE VE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Demokrat Parti (DP) Mersin İl Başkanı Hüseyin Karagöz, “Partimiz benden önceki il başkanı sn. Tural Kadızade il dışında olduğunu beyan ettiği için mülkiyeti partimize ait olan hizmet binasını teslim alamadık. Bu nedenle şu an geçici olarak bir başka yerde faaliyet gösteriyoruz. Sn. Kadızade ve yönetimine de bu güne kadar yaptığı hizmet ve çalışmalardan dolayı partimiz adına teşekkür ederim. Bu bir nöbet değişimidir. Yarın bende giderim bir başkası gelir. Önemli olan aldığımız bayrağı ileri götürmektir. Bunu başarabilirsek ne mutlu. Bu bayrağı geçmişten bugüne taşıyan her kişiden Allah razı olsun” dedi.


0Önceki Haber

0

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!