MERSİN DEMOKRAT PARTİYİ NE HALE DÜŞÜRDÜLER

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN DEMOKRAT PARTİYİ NE HALE DÜŞÜRDÜLER
Demokrat partide tuhaf şeyler oluyor diyen partinin kurucuları ve eskileri, “yazık değil mi, bu kutsal çatıya. Biz söyleyince kötü oluyoruz da, bu kusuru kabahati işleyenlerin hiç mi suçu yok.Parti binası mülkümüz olduğu halde kapısına açan il başkanı, ilçe başkanları yok” dedi.

ANKARA- Demokrat partinin Mersin’de durumu içler acısı hale geldi. Son dönemlerde ardı ardına görevlendirme yapılan ilçe başkanlarının bir türlü hizmet yerlerini tutamamaları günün konusu oldu.

Partinin eskileri, ilyas Taş, Mehmet Koca, Mehmet Dijle, Ahmet Tanır, Burhan Boran ve Şaban Kıt, bugün bir araya gelerek TOPLU OLARAK açıklama yaptılar.

Partililer ellerine aldıkları minik dövizler ile genel merkezlerine seslenirken, “Nerede sizin hak hukuk adaletiniz, seçimle geldik, kağıt üstünde aldınız. Genel idare kurulunun verdiği yetkiyi keyfi kullanıyorsunuz. Mersin’in her biri 150 bin nüfusu geçkin merkezdeki dört ilçesine (AKDENİZ- TOROSLAR- YENİŞEHİR- MEZİTLİ) kağıt üstünde atama yapalı 4 ay geçti, daha henüz hizmet binalarını açamadılar. İl binasında bize oda verin gelip orada çalışalım demişler. Oda verilmiş. İl binası kapalı. Oysa il binasında madem oda verdiniz, yasal olmayan ilçe binalarını madem orada istihdam ettiniz, o zaman her ilçe başkanı bir gün nöbet tutsa 4 gün eder. Geriye bir gün kalır. Onda da il başkanı gelip kendi otursun. İl başkanı atanalı 20 günü geçti bina halen kapalı. Bir çay verecek kişi yok. Telefona bakan bir kişi yok. Dün kurulan partilerin binaları açık ama bizim parti binamız kendi mülkümüz olmasına rağmen açık değil. Bu parti böyle mi büyüyecek, yol alacak. Atadığınız il ve ilçe başkanları Kime nereye hizmet ediyorlar. Hiç telefonla dahi olsa il binasını arayıp kontrol ediyormusunuz. Bakın biz hergün gelip gidiyoruz. Orada güvenlik kamere kaydı var. İnceleyin. Kapı duvar olmuş açılmıyor. Sorumlusu kim? Üstelik Akdeniz ilçe başkanı Şaban Kıt ve yönetimi sandıktan çıkarak seçilerek gelip evraklarını adliye ve valiliğe vermiş durumda. Hangi gerekçe ile alıp, yerine kağıt üstünde atama yapıyorsunuz? Yok mu bu partinin gerçek sahipleri? Parti dışarıdan gelen iki üç isme mi kaldı?. Bakın biz bu açıklamayı partimiz binasında yapmak isterdik. Yeni atanan il başkanına sormak isterdik. Niye kapalı tutuyorsun diye. Ama olmadı. Çünkü kapı hiç açılmıyor. Bizde sokakta bu açıklamayı yapmak durumunda kaldık” dediler ve bu arada ellerindeki minik dövizler ile olayı protesto ettiler.

İşte o görüntüler…


Demokrat Parti Sakarya coştuÖnceki Haber

Demokrat Parti Sakarya coştu

MERSİN DP KANAYAN YARA HALİNDESonraki Haber

MERSİN DP KANAYAN YARA HALİNDE

Başka haber bulunmuyor!