MERSİN'Lİ AVUKAT ALİ ÇALIŞKAN : ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN'Lİ AVUKAT ALİ ÇALIŞKAN : ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR
MERSİN'İN TANINAN VE SEVİLEN HUKUKÇUSU, OLAN AVUKAT ALİ ÇALIŞKAN'IN BUGÜNKÜ ZİYERETÇİLERİ KISA ADI ÇETKODER OLAN ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA DERNEĞİ GENEL YÖNETİMİ İDİ. YAPILAN SOHBETTE AV. ALİ ÇALIŞKAN : ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR DİYEREK NOKTAYI KOYDU.

ANKARA- Mersin'in Tarsusu ilçesi doğumlu olan Ceza hukuku başta olmak üzere hukuğun her alanında otorite durumunda olan ve hukukçular arasında HOCA olarak hitap edilen Av. Ali Çalışkan'ın bugünkü ziyaretçileri ÇETKODER mensuplarıydı.

Yapılan ziyarette. Av. Ali Çalışkan'a ÇETKODER tarafından Genel Başkan Gazeteci yazar Mustafa Göktaş'ın bizzat takdim ettiği "çevre ve tüketici dostu Beraatı" verildi.

Beratı veririken ÇETKODER Genel Başkanı Göktaş, " Sn. Ali Çalışkan yurt geneli tüm tüketicilerin güvendiği bir kapı olmuştur. Gerek çatımız altındaki mağdur insanlara gerekse ülkemizdeki tüm insanlara hukuki yönde büyük katkı ve emeği olmuştur. Kendisi için maddiyat hiç bir zaman ön planda olmamış, sevgi ve saygıya önem vermiş, insanlığa ve doğaya etkin hizmetleri olmuştur. Bu bağlamda kendisine tüm çevre ve tüketici dostlar adına şükranlarımızı sunuyoruz. Her zaman ÇETKODER'e onurlu ve şerefli manevi katkıları olmuştur" dedi.

Av.Ali Çalışkan ise, "Hukuk yaşamın temelini oluşturur. Doğada yaşayan canlıların yaşam haklarını içinde barındırır. Sosyal yaşamda mağduriyetler olur, olacaktır. Ancak bunlar hukuk çerçevesinde yargıda huzur bulacaklardır. Yargı hepimiz için önemli bir kapıdır. Ve unutulmamalı ki Adalet mülkün temelidir. Beni bu beerat ile onurlandırdınız. Hepinize saygı ve sevgi sunuyor başarı diliyorum" dedi. 


0Önceki Haber

0

MERSİN’DE MUHTEŞEM BİR NİKÂH MERASİMİSonraki Haber

MERSİN’DE MUHTEŞEM BİR NİKÂH MERASİMİ

Başka haber bulunmuyor!