RAMAZAN KUMANYASI BÖYLE DAĞITILIR...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
RAMAZAN KUMANYASI BÖYLE DAĞITILIR...
Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda Ramazan ayına özel iftarlık kumanyalar hazırladı. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Raylı sistemleri kullanan vatandaşların yolda iftarlarını açabilmesi için belirlenen Metro ve ANKARAY istasyonlarının çıkışına kumanya dağıtım noktaları kurdu. Kumanyaları Ramazan ayı boyunca vatandaşlara ücretsiz dağıtacak olan ABB, Hacı Bayram-ı Veli Cami’nde cuma ve cumartesi günleri iftar saatlerinde sıcak çorba, haftanın 7 günü de çay ve lokum ikramında bulunacak.

ÖRNEK HİZMET BUDUR....

ÜZERİNDE BAŞKANIN BELEŞ REKLAMI OLMAYAN, ADI YAZMAYAN, SADECE BELEDİYENİN ADI KONAN RAMAZAN KUMANYASI DAĞITIM HABERİNİ AŞAĞIDA YAYINLIYORUZ. OLMASI GEREKENDE BU. HELAL SANA MANSUR YAVAŞ. BAŞKA BELEDİYE BAŞKANLARI GİBİ DEĞİL, FARKINDALIK YARATAN ADAMSIN. HERİFLER SIRTIMIZDAN YAPTIKLARI BU TÜR İŞLERDEN BİLE KENDİLERİNE PAY ÇIKARIYORLAR VE RAMAZAN KOLİLERİNİN PAKETLERİN, DAĞITTIKLARI HER ŞEYİN ÜZERİNE İSİMLERİNİ YAZIYORLAR. (SİYASİ PARTİ AYRIMI YAPMADAN HER BELEDİYE BAŞKANI İÇİN SÖYLÜYORUM)  O YÜZDEN SANA HELAL OLSUN.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte 30 gün boyunca belirlenen noktalarda ücretsiz iftarlık kumanya dağıtacak.Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı; Kızılay’daki 2 farklı metro çıkışı, Beytepe ve AKM metro istasyonu ile Beşevler, Dikimevi ve AŞTİ ANKARAY istasyonlarına kumanya dağıtım noktaları kurdu.

İFTARINI AÇAMAYAN VATANDAŞLAR İÇİN

ABB, işlerinden ya da okullarından evlerine yetişmek için raylı sistemleri kullanan vatandaşların iftarlarını açabilmeleri için kumanyalar hazırladı. İlk gün sandviç, hurma, su ve meyve suyunun yer aldığı kumanyaların içeriğinin günlük olarak değişeceğini belirten Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu, uygulamaya ilişkin şu bilgileri verdi:

“Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı olarak işlerinden evlerine yetişmek üzere raylı sistemleri kullanan vatandaşların iftarlarını açabilmeleri için Kızılay’daki 2 farklı metro çıkışına, Beytepe ve AKM metro istasyonuna, Beşevler, Dikimevi ve AŞTİ ANKARAY istasyonlarının çıkışında kumanya dağıtmaya başladık. Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımız bu uygulamadan yararlanabilirler. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı ramazanlar diliyorum.”

KUMANYA DAĞITIMINA BAŞKENTLİLERDEN YOĞUN İLGİ

İftar saatinde yolda olan ve kumanyalara yoğun ilgi gösteren Başkentliler, Büyükşehir Belediyesinin başlattığı bu uygulamadan duydukları memnuniyeti şu sözlerle ifade etti:

-Sefa Kasım Ulaş: “Güzel bir uygulama sonuçta ben işten çıkıyorum 10 dakikada eve gidemeyeceğim. Yolda bu sayede iftarımı açabileceğim.”

-Arif Özkan: “İyi bir uygulama. Dar günlerde çok çok iyi bir uygulama. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.”

-Mücel Türközmen: “Gayet güzel düşünülmüş. İçeriği de gayet iyi, hurmaya kadar var. Sayın başkana çok teşekkür ediyorum. Herkesin Ramazan’ı mübarek olsun, Allah kabul etsin”

-Sakine Yiğiter: “Çok iyi düşünmüş başkanımız. Teşekkür ederiz.”

-Oğuz Şentürk: “Gayet Güzel bir uygulama, teşekkür ediyorum Mansur başkana.”

 Ankara Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayı boyunca ayrıca iftar saatlerinde Hacı Bayram-ı Veli Cami’nde cuma ve cumartesi günleri vatandaşlara BELPA Mutfağı’nda hazırlanan sıcak çorba, haftanın 7 günü ise çay ve lokum ikramında bulunacak.

 


0Önceki Haber

0

TOROSLAR BELEDİYESİNİN KREŞ İŞİDE HEP AYNI FİRMAYASonraki Haber

TOROSLAR BELEDİYESİNİN KREŞ İŞİDE HEP AY...

Başka haber bulunmuyor!