Sağlık ANALİZ

Sağlık ANALİZ

Mail: saglikanaliz@gmail.com

MASKELİ BEŞLİ

Soruyorlar; "Abi sen kimi yazıyorsun? Çalgıcı, ocu, bucu, şucu diyorsun da bunlar kim?"

Her zaman söylüyorum da, demek dinlemiyorlar.  Benim yazdıklarım Beyt'ül Mala el uzatanlar, Nakatullah 'a ihanet edenler, yolsuzluk yapanlar, devletin yanında yer alamayanlar. Bu vatandaşın bir değil bin bir yüzü olunca benzetme de çok oluyor. Vatandaşın ülkücülükten türkücülüğe geniş bir yelpazede yer alması konuları peşpeşe açıyor. Meraklanmayın benim yazılarım adresini bulur, çünkü kefeni kim üzerine alırsa onundur diye de özellikle belirtiyorum. Geçenlerde yazdım yine söylüyorum.

Beşi bir yerde olan, son 10 yıldır yüksek fiyatlara sbys ihalesini alan firmaların sahiplerini, müdürlerini, vekâletnamelerini titizlikle inceleyin. Tüyü bitmedik yetimin, şehitlerimizin hakkını gözetin, sabahlara kadar çalışan dürüst vatandaşların vergilerini çarçur ettirmeyin.

Yeni sağlık müdürü demiş ki, artık her hastane sbys ihalesini kendi yapsın. Allah ondan razı olsun. Sayın hastane Başhekimlerim, oldukça fazla firmadan teklif alın, gidin başka şehirler ne yapmış, kaça almış kendiniz gözünüzle görün. Emsallerinize bakın. Göreceksiniz ki; 2 yıl önce ödediğiniz rakamların onda birini bu kez ödeyeceksiniz. Hatta donanımı kendiniz alın, bu ihalelere kuruş harcamayacaksınız. Allah rızası için bu işin bedavaya bile yapılabileceğini unutmayın.

Daha önce ki linklerde belirttim, günah, almadığınız programlara, boşa para ödemeyin. Bu paraların bir kısmını gece gündüz emek harcayan sağlık çalışanlarına döner sermaye olarak verin, devletin kasasına geri iade edin, yoksul yurttaşlarımıza daha fazla yardım eder devletimiz. Bunları unutmayın. Elinizi vicdanınıza koyun, benim dediklerimin hepsinin doğru olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Söylediklerimin doğruluğu yakında anlaşılacak. O zaman yanlış yapan devletin ve milletin çıkarını gözetmeyen de hesabını verecek. Bu arada kafasının içindeki YER FISTIĞI kadar beyniyle, kendini vazgeçilmez sananlar, adaletin önünde hesap verirken, bakalım ne diyecekler?

Unutmadan ihale sürecini hazırlayanlar, komisyonlarda yer alanlar, satın alma komisyonunda olanlar, harcama yetkilileri sizlere sesleniyorum. İhalelerde yaklaşık maliyeti belirlerken, hani şu teklif aldığınız firmalar var ya, onları incelemeye aldım. Sizde çok çabuk incelemeye alın. Çok çabuk yapın ki, sizleri ayaklarınızdan tavana asmasın bu devlet...

O teklif aldıklarınızın çoğu, işin ehli, uzmanı değil, yeterliği yok. Misal vereyim. Atıyorum. “hazır beton” alacaksınız, ihale hazırlıyorsunuz, bu işle ilgili yaklaşık bedel belirleyeceksiniz, piyasadan teklif topluyor, alıyorsunuz... Ama teklifi NALBURDAN- TEKSTİLCİDEN- KASAPTAN alıyorsunuz (!) Ne demek istediğimi anladınız siz. Faaliyet alanı, iştigal konusu bu olmayanlardan ANLAŞMALI PASLAŞMALI teklif alınıp, yaklaşık maliyeti içerdeki hizmet verene göre ayarlayıp, işi verilince ne oluyor? İHALEYE FESAT OLUYOR.... Ben inceliyorum son 4 yılın evraklarını. Sizde inceleyin. Bir an evvel inceleyin. ŞU SON ZAMANLARDA YAPILAN DOĞRUDAN TEMİNLERİ HİÇ UNUTMAYIN.... HELE MASKE ALIMLARINI....

Bakın neler çıkacak???

ALLAH, DEVLETE VE MİLLETE ZEVAL VERMESİN.

Baki Selam ve Dua ile.

www.haberanaliz.net

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ. 

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir. Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ ADRES: batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com