DEMOKRAT PARTİNİN MERSİN'DE İLGİNÇ KONGRELERİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEMOKRAT PARTİNİN MERSİN'DE İLGİNÇ KONGRELERİ
Mersin'de birçok ilçede partinin mülkü olmasına rağmen parti levhası ve ile başkanlığı binası yada hizmet yeri açılamıyor. Merkezdeki 4 büyük ilçe olan AKDENİZ- TOROSLAR- YENİŞEHİR- MEZİTLİ ilçelerinde yıllardır parti ilçe hizmet binası yok. Tabela asılı değil, Ama ilçe başkanı ve yönetimleri kağıt üstünde varlar.

DEMOKRAT PARTİNİN PARTİ BİNASI OLMAYAN İLÇE BAŞKANLARI KONGRE YAPIYOR

2020 nüfus sayımına göre nüfusu 310.606 olan Toroslar ilçesi, 268.776 olan Yenişehir ilçesi, 259.381 olan Akdeniz ilçesi, 211.538 olan Mezitli ilçelerinde kağıt üstünde ilçe başkan ve yönetimleri yıllardır var, ama ilçelerinde bir hizmet yerleri (bina- büro- dükkan- ofis) yok. Kocaman ilçelerde partinin bayrağı ve tabelası asılı olan bir ilçe merkezleri bulunmuyor. Ancak buna rağmen partinin mülkü olan il binasında kongreler yapıyorlar. simalar aynı. Kişiler hiç değişmiyor. Partiye üye kaydı yapan tek bir kişi yok. Sen ben bizim oğlan mantığı ile çalışanların partiye getirisi de yok. 

MEZİTLİ KONGRESİ İL BİNASINDA YAPILIYOR

Parti sekreterinin paylaştığı açıklama şöyle: "DEMOKRAT PARTİ MEZİTLİ İLÇE OLAĞAN KONGRESİ İL BAŞKANLIĞI KONFERANS SALONUNDA YAPILDI .MEZİTLİ İLÇE KONGRESİNE İL BAŞKANI SAYIN.HALİL YALIN,İL BAŞKAN YARDIMCILARI,İL KADIN KOLLARI BAŞKANI SAYIN.TUĞBA ŞEN ,SİLİFKE İLÇE BAŞKANI.SAYIN HABİP SAYGILI VE DURMUŞ ALİ GÜRSES,TARSUS İLÇE BAŞKANI SAYIN.ABDULLAH AKER,YENİŞEHİR İLÇE BAŞKANI SAYIN.MEHMET YETKİN.AKDENİZ İLÇE BAŞKANI SAYIN.SELAHATTİN İZGİ VE PARTİLİLER KATILDI."

İL BAŞKANI HALİL YALIN HALEN KAĞIT ÜSTÜNDE İLÇE BAŞKANLARI İLE YOL YÜRÜMEYE ÇALIŞIYOR

GENEL BAŞKAN ÖNÜMÜZDEKİ PERŞEMVE GÜNÜ MERSİN'E GELECEKMİŞ...

LÜTUF ETSİN, KAPALI İLÇELER NEDEN KAPALI, KAĞIT ÜSTÜNDE BAŞKANI VE YÖNETİMİ OLAN 4 BÜYÜK İLÇE  (AKDENİZ - TOROSLAR - YENİŞEHİR - MEZİTLİ) BAŞTA OLMAK ÜZERE, ÇAMLIYAYLA - GÜLNAR- AYDINCIK - MUT - ERDEMLİ İLÇE KAPILARI NEDEN AÇIK DEĞİL SORUVERSİN.

AÇILMASI İÇİNDE BU İL BAŞKANI VE YÖNETİMİ İLE MEVCUT İLÇE BAŞKANLARINA YETER ARTIK BU KAPILARI AÇIN DESİN...


MBB’NİN İKİ KONSERE HARCADIĞI PARA DUDAK UÇUKLATTI: 12,145.000 LİRAÖnceki Haber

MBB’NİN İKİ KONSERE HARCADIĞI PARA DUDAK...

DP LİDERİ MERSİN’E GELDİ 40 - 50 KİŞİ İLE KARŞILADILARSonraki Haber

DP LİDERİ MERSİN’E GELDİ 40 - 50 KİŞİ İL...

Başka haber bulunmuyor!