GÖKTAŞ, MERSİN'İN SORUNLARINI CUMHURBAŞKANLIĞINA İLETTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GÖKTAŞ, MERSİN'İN SORUNLARINI CUMHURBAŞKANLIĞINA İLETTİ
Araştırmacı Gazeteci/Yazar İktisatçı- Mustafa Göktaş, Çevre ve Tüketici Haklar Koruma Derneği Genel Başkanı sıfatı ile Mersin ve yöresinin Ekonomik, sosyal, siyasal, etnik, mezhepzel ve cografik sorunlarını bir klasör halinde cumhurbaşkanlığına iletti.

Mersin'in tanınmış gazetecisi, araştırmacı yazar ve iktisatçı Mustafa Göktaş, 2 yıldır üzerinde çalıştığı, "Mersin Sorunları ve çözüm yolları" adlı tespit ve öneri dosyasını cumhurbaşkanlığına iletti. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Göktaş, "Mersin'in bir görünen birde görünmeyen sorunu var. Günlük politikalar ile bu sorunlar çözülemez. 2 yıldır titizlikle yaptığım çalışmayı sn.cumhurbaşkanımıza bu gün iletme fırsatı buldum. Mersin Değerli Cumhurbaşkanımızında çok çok ilgi ve alakadar olduğu bir il. Bu ilin başta EKONOMİ- DOĞAL- SOSYAL- SANAT- SPOR- EĞİTİM olmak üzere yaşmsal tüm sorunlarını ve bize göre yapılması gerekenleri aktardım. Bu bir öneri ve görüştür. Tabiatyla kararı verecek olan Sn. Cumhurbaşkanlığı makamıdır. Ancak önümüzdeki 2 ay içinde Mersin'de yapılacak icraatlar ile olacak değişiklikleri gözlerimizle göreceğiz. Biz Çevre ve Tüketici Hkları Koruma Derneği Genel Merkezi olarak görevimizi yaptık. bundan sonrası sabırla bekleyeceğiz" dedi. 


SAĞLIK ARAÇ KİRALAMASINA TOPLAM DA 39,5 MİLYONÖnceki Haber

SAĞLIK ARAÇ KİRALAMASINA TOPLAM DA 39,5...

MESELE YEMEK İHALESİ DEĞİL, VERİLEN YEMEK VE MALİYETİSonraki Haber

MESELE YEMEK İHALESİ DEĞİL, VERİLEN YEME...

Başka haber bulunmuyor!