ÖLDÜRÜLEN DOKTOR CAN GÜVENLİĞİNDEN SİLAH RUHSATI İSTEMİŞ VERİLMEMİŞ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÖLDÜRÜLEN DOKTOR CAN GÜVENLİĞİNDEN SİLAH RUHSATI İSTEMİŞ VERİLMEMİŞ
Mersin de görevi başında vahşice öldürülen Doktor Ahmet Dikmen defalarca silah ruhsatı için başvurduğu, fakat ruhsatın verilmediği, en sonunda can güvenliğinden istediği ancak yine verilmediği ortaya çıktı.

ANKARA- Mersin'in Mezitli ilçesinde görevi esnasında öldürülen ve vahşice katledilen Dr. Ahmet Dikmen olayı sesiz sedasız kapatılmaya çalışılıyor.

Olayda kusuru ve kabahati olanlar yokmuş gibi davranan yetkililer, mezitli sağlık müdürlüğündeki ilgili ve yetkilileri koruma ve kollama telaşı içine girdiler diyen merhumun ailesi, "Evladımız öldüğü ile kaldı. Tutulan onlarca tutanak ve bu tutanakları tut diyen yetkililer ortadan kayboldu, tutanak tuttuğu için aralarında husumet vardı yalanına sarılan sorumlulara kimse bir şey yapmadı. Herkesin evladı var. Allah kimseyi sevdiği ile sınamasın. Kimin ne olacağı belli olmaz. Bugünün yarını var. Kul hakkını bile bile yiyenlerden, bildiği halde haksızlığı örtbas edenden kimse hesap sormaz ise ALLAH SORAR. 4 ay geçmiş halen ortada bu işe sebebiyet veren, olaylara vakıf olduğu halde bir şekilde idari önlem almayan, adeta ölümün gelmesini seyredenlere kimse dur diyemedi. Acımız büyük" dediler. 

CAN GÜVENLİĞİNDEN SİLAH RUHSATI İSTEMİŞ VERİLMEMİŞ

Öldürülen Rahmetli Doktorun defalarca silah ruhsatı için başvurduğu ama alamadığı, en sonunda ise CAN GÜVENLİĞİNDEN başvurduğu fakat 2017 yılında valiliğin özel kalemden genel olarak herkes için yazmış oduğu bir yazı nedeniyle başvurusunun olumsuz değerlendirildiği bildirilerek yine verilmediği ortaya çıktı.

İŞTE O RESMİ EVRAK... CAN GÜVENLİĞİNDEN RUHSAT İSTİYOR, DOKTOR OLMASINA VE 657'YE TABİ DEVLET MEMURU OLMASINA, ÇALIŞTIĞI YERDE SORUMLU HEKİM OLMASINA RAĞMEN VERİLMİYOR...

KONU İLE İLGİLİ DAHA ÖNCE YAZILAN HABERLERİN LİNKLERİ:

https://www.haberanaliz.net/haber/dr-ahmet-dikmenin-oldurulme-olayinda-yeni-gelismeler-15416

https://www.haberanaliz.net/haber/sehit-drahmet-dikmen-olayinda-yeni-gelismeler-14952

https://www.haberanaliz.net/haber/oldurulen-ve-sehit-edilen-doktor-ahmet-dikmen-olayi-kapatiliyor-mu-14929 

Öldürülen doktorun resmi aşağıda

RAHMETLİ DOKTORUN ANNESİ AŞAĞIDA


0Önceki Haber

0

UAYANIK BELEDİYE BAŞKANLARINDAN : MEN BORD VE WOMEN BORD’LARSonraki Haber

UAYANIK BELEDİYE BAŞKANLARINDAN : MEN BO...

Başka haber bulunmuyor!