BUDA AYRI BİR BASIN DAİRE İŞİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BUDA AYRI BİR BASIN DAİRE İŞİ
YOKMU BUNLARI ARAŞTIRIP İNCELEYİP GERÇEKLERİ ORTAYA ÇIKARACAK VE HESAP SORACAK YETKİLİ... Mersin Büyükşehir Belediyesinde borçlar ödenemezken çok büyük rakamlar ike yapılan ihaleleri gündeme taşımaya ve ilgililerin dikkatini çekmeye çalışıyoruz. İşte bir baskı işi daha... 2016 yılında yapılmış. İki kısım iş. İhale şartnamesini yine basın dire başkanı Hamit Küçükbatur imzalamış. 16 sahifelik iki ayrı kısımdan oluşan basın işi. TANITIM MATERYALLERİ TASARIM VE MONTAJ İŞİ adı altında yapılan bu işin maliyeti oldukça büyük.

16 sahifelik iki ayrı kısımdan oluşan basın işi. TANITIM MATERYALLERİ TASARIM VE MONTAJ İŞİ adı altında yapılan bu işin maliyeti oldukça büyük. İhale numarası 2016/196630. İki ayrı firma işi paylaşmış. Ozgür ofset ve Akdeniz doğuş reklam. Evraklarını yayınlıyorum. Aşağıda.

TEKNİK ŞARTNAMESİNDEN BAZI BÖLÜMLER AŞAĞIDA.... 

Bu kadar lüks bir iş yapmaya, bu denli abartılı miktarlar ile işi çıkmaya ne gerek var? İhale trilyona varan rakamı bulmuş. Bu paralar bizlerin cebinden çıkıyor. Tüyü bitmedik yetimin hakkı var. Bu ve buna benzer tüm işlerin incelenmesi gerekmez mi? İsrafa dur demek gerekmez mi? Kimin parası ne diye, kim için, ne için harcanıyor? Bu işlerin ihale öncesi ve sonrası tüm iş ve işlemlerinin titizlikle incelenip, yapılan işin teknik adamlarca da kontrolünün yapılması halk yararına olmaz mı? Yok mu bu işleri Sayıştay dışında inceleyip araştıran ve hesap soracak olan?..


YOKMU BUNLARI ARAŞTIRIP İSRAFA DUR DİYECEK BİRİLERİÖnceki Haber

YOKMU BUNLARI ARAŞTIRIP İSRAFA DUR DİYEC...

MEZARLIK OTOMASYONUNA BAKIN 1 TRİLYONA YAKIN HARCAMASonraki Haber

MEZARLIK OTOMASYONUNA BAKIN 1 TRİLYONA Y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!