Kamuoyu Açıklama Bekliyor…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kamuoyu Açıklama Bekliyor…
Mersin Büyükşehir Belediyesi Makina İkmal Müdürlüğündeki Ay Yıldızlı bayrak MERULAŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ülkü Çataklı’nın emri ile mi indirildi?

Mersin Büyükşehir Belediyesi  Makina İkmal Müdürlüğündeki Ay Yıldızlı bayrak MERULAŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  Ülkü Çataklı’nın emri ile mi indirildi?

        Sökülen Ayyıldızın hangi mazeretle hangi yasal gerekçeyle sökülürse sökülsün vatandaşlar tarafından çok büyük bir buruklukla karşılandı. Gazetemizi arayan bir çok vatandaş böyle bir olay güneydoğuda yapılsa insanlar normal karşılayacak ta, çukurovanın kalbi milliyetçi başkan Burhanettin Kocamaz’ın belediye başkanlığı yaptığı bir belediyede yapılması olacak iş değil diyerek kasıtlımı yapıldığı düşünülerek manidar karşılandı.

        Cadde ve sokaklarda o kadar kötü malzemelerle üretilmiş ve yıpranmış bayraklar dururken, Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapacak bütün işleri bitirdiniz de sanat abidesi gibi yapılmış bir bayrağın sökülüp atılmasına mı sıra geldi? Bu yanlış davranışın en kısa sürede düzeltilip kamuoyuna detaylı bir açıklama yapılacağını beklediklerini söylediler.

kaynak: özge haber

link: http://ozgehabertarsus.com/2016/06/17/kamuoyu-aciklama-bekliyor/


Sadir Durmaz’dan Burhanettin Kocamaz açıklaması!Önceki Haber

Sadir Durmaz’dan Burhanettin Kocamaz açı...

Ebe, Hemşire, ATT ve Toplum Sağlığı Memurları İçin Önemli YazıSonraki Haber

Ebe, Hemşire, ATT ve Toplum Sağlığı Memu...

Başka haber bulunmuyor!