AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANININ YAPTIĞINA BAKIN

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANININ YAPTIĞINA BAKIN
Devlete ait proje ve yapılan işleri, ben yaptım diyerek seçim dönemi algı oluşturmak doğru mu? Millet bahçesini kim yaptı? Kimin projesi? Kentsel dönüşüm adı ile yapılan konutları TOKİ mi yapıyor, Akdeniz Belediyesi mi? Ayıp değil mi?

Mersinli bilir ki, Hükümetimizin yaptığı çok güzel işlerden biri ÇEVRE BAKANLIĞI aracılığıyla (Yani Murat KURUM) TOKİ vasıtasıyla kentsel dönüşüm konutları.

Bir başka olay, ülke geneli yapılan muazzam millet bahçeleri. Mesela buda Mersin de Zafer Çağlayan ağabeyin sayesinde oldu.

Ama gelin görün ki, bizim AKDENİZ belediye başkanımız afiş broşür yaptırıp astığı yetmezmiş gibi kendi sosyal sayfasında da paylaşım yaparak tüm bu projeleri kendinin eseri gibi göstererek algı oluşturuyor.

Sayın başkan bu projeleri siz yapmadınız.

Bunlar yüce devletimizi temsil eden Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun kıymetli bakanlarını takip ve ifa ettikleri işler.

Siz MERSİN AKDENİZ ilçesinde hangi ciddi projeyi gerçekleştirdiniz onu söyleyin.

Sevgili Mersin’liler,

Belki diyeceksiniz ki, yahu senden başkası niye yazmıyor?

Doğru, ihaleleri, yolsuzlukları, arsızlıkları benden başkası yazmıyor.

Yazması gerekenler Mersin deki Gazeteciler. Mersin de gazeteciler cemiyeti var. Çoğu gazeteci buraya üye. Buraya da bir cemiyet binası yaptırılmış. Orman bölge müdürlüğü ve Akdeniz kaymakamlığı arasında yeşil alana. Yaptıran Akdeniz Belediyesi. Parası bizlerden çıkmış. Prefabrik ama baya lüks yapı. Cemiyete beş kuruş alınmadan süresiz tahsis edilmiş. Su ve elektrik kim tarafından ödeniyor bilmiyoruz. Sayıştay gelip raporuna konu ediyor. Burası hem süresiz hem ücretsiz verilemez diyor. Ama başkanın umurunda değil. Gazeteciler cemiyeti üyeleri de bizim yazdıklarımızı görmüyorlar.

Sn. Başkan, El vicdan yahu. Sana ait olmayan ama bana ait dediğin TOKİ ve millet bahçesi dışındaki kalıcı eserlerini söyle yazalım.


0Önceki Haber

0

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!