AKDENİZ’DEN HAYRETE DÜŞÜREN ESKİ PARA İLE 18 TRİLYONLIK TANITIM ALIMI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AKDENİZ’DEN HAYRETE DÜŞÜREN ESKİ PARA İLE 18 TRİLYONLIK TANITIM ALIMI
Şaşmamak, şaşırmamak elde değil. Devletin kasası olan BEYTÜLMAL dediğimiz şehidin tüysüz yetimin hakkının bulunduğu kasayı kullanırken çok dikkatli olunmasını, alımlarda, SERBESTLİK- REKABETİN oluşmasını, kör kuruşun bizlerin cebinden çıktığını ve dikkatli olunmasını yazıyoruz. Kimseyle şahsi derdimiz yok. Ancak MERSİN, sanki kurtarılmış bir bölge yada bu ülkenin bir şehri değil (!) Pazarlık alımlar, doğrudan teminler ardı ardına yapılıyor ve alımların rakamları çok yüksek. Kimsenin harcanan bu paralar umurunda değil. Hâlbuki bu paralar dikkatli, özenli, çok hassas şekilde kör kuruşun hesabı yapılarak harcansa, bu ülkede DARLIK kalmaz. Bu söylediğimiz tüm kamu kurum kuruluşları için geçerlidir. Geliyoruz AKDENİZ’İN BAL gibi ihalesine.

2023/765000 ihale kayıt numaralı, "Belediye Hizmetlerinin Tanıtım Ürünlerinin Satın Alımı İşi" MERSİN AKDENİZ BELEDİYESİ - Akdeniz Belediyesi Basın, Yayın ve Halklar İlişkiler Müdürlüğü- tarafından, ihale alt yapısı oluşturulup, MERSİN - 06.09.2023 10:00 da AÇIK USUL ihaleye çıkar. Bu işin alt yapısını ve hazırlığını yapan idare 19.021.156,25 TRY yaklaşık maliyet tespit eder.  4 kişi EKAP da işe bakar, o dört kişide teklif atar, bir kişide iş kalır. O bir kişi ile 27.09.2023 günü 17.896.500,00 TRY karşılığı, 27.09.2023 - 25.03.2024 tarihleri arası (6 ay) HİZMET satın alınır.

Bu işi “ASK ORGANİZASYON YEMEKÇİLİK TURİZM REKLAMCILIK TAAHHÜT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ“ almış olur.

İŞİ ALAN FİRMANIN MTSO KAYITLARINA BAKIYORUZ. BAKIN KİMLERİN FİRMASI, NE ZAMAN KURULMUŞ, FAALİYET ALANLARI NE???

FİRMA, MTSO da, meslek gurubu olarak Gıda ve içecek sanayi olarak 33 numaralı gruba kayıt edilmiş. E-posta adresi için info@artikacatering.com olarak kayıt yapılmış, Web sitesi olarak da www.artikacatring.comolarak kayıtlara alınmış. Ancak veb sitesine ulaşamadık. Birde siz deneyin belki ulaşabilirsiniz. Sitenin adından ve domein kaydından anlaşıldığı üzere şirket olarak ana konuları yeme içme (yemekçilik) sektörü üzerine.

Zaten ana faaliyet açıklaması için MTSO, “10.89.06-Başka yerde sınıflandırılmamış çeşitli gıda ürünleri imalatı (çabuk bozulan hazır gıdalar, peynir fondüleri, şeker şurupları vb. dahil)” kayda almış.  Firmanın Tescili ise 2013 yılı. Sahibi BAŞAR ERDEM olarak görülüyor. Basın, Yayın ve Halklar İlişkiler Müdürlüğünün alanına giren bu iş,“Belediye Hizmetlerinin Tanıtım Ürünlerinin Satın Alımı İşi” açık ihalede gıda sektörü ana dalı olan bir firmaya verilmiş. Hizmet alımı tarihlerine bakarsanız, (27.09.2023 - 25.03.2024) tam da YEREL SEÇİM zamanı ve belediye imkanları ile reklam tanıtım hizmetleri....

17.896.500,00 TRY. Yani 17 milyon 8 yüz 96 bin 5 yüz lira.

Eski para ile 18 TRİLYONA çok az kalmış.

 

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ. 

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir. Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.Telefon ve iletişim bilgisi olmayan gönderiler dikkate alınmaz.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ e- posta ADRES:

batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com

NOT: YAZILI İZİN ALMADAN, SİTEMİZDE YER ALAN HİÇ BİR HABER VE İÇERİK KULLANILAMAZ. KULLANANLAR HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILIR.


İHALELERE NE OLDU?Önceki Haber

İHALELERE NE OLDU?

TOROSLAR’DAN HAYRETE DÜŞÜREN İHALELERSonraki Haber

TOROSLAR’DAN HAYRETE DÜŞÜREN İHALELER

Başka haber bulunmuyor!