MUSTAFA GÖKTAŞ'DAN TBMM Başkanvekili Celal Adan’a Çevre Beratı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MUSTAFA GÖKTAŞ'DAN TBMM Başkanvekili Celal Adan’a Çevre Beratı
MHP Genel Başkan Yardımcısı, TBMM Başkan vekili Celal Adan’a başarılı çalışmaları ve çevreye karşı duyarlılığı sebebiyle ÇEVRE BERATI verildi.

Kısa adı ÇETKODER olan yurt geneli örgütlü olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Merkezince, MHP Genel Başkan Yardımcısı, TBMM Başkan vekili Celal Adan’a başarılı çalışmaları ve çevreye karşı duyarlılığı sebebiyle ÇEVRE BERATI verildi.

Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Merkezini temsilen Genel Başkan Gazeteci Yazar Mustafa GÖKTAŞ,  MHP Genel Başkan Yardımcısı, TBMM Başkan vekili Celal Adan’ı TBMM deki makamında ziyaret ederek, Ülkemizin içinde bulunduğu son durumu karşılıklı olarak değerlendirdikten sonra, Öncelikle yerleşim bölgesinde olmak üzere, yurt geneli yapmış olduğu çalışmalar ile toplumda üstün çevre bilincinin oluşması yönündeki gayret ve emekleri nedeniyle, Dernek genel merkezince uygun görülen berat belgesini verdi.  

ÇETKODER Genel Başkanı Göktaş, “Sizler sadece TBMM çatısında yapmış olduğunuz siyasi çalışmalar ile değil, yurt geneli çevre ve doğaya karşı duyarlı tavır ve davranışlarınızdan dolayı her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz. Başında bulunduğunuz her kurumda özverili çalışmalarınız her alanda vatana ve millete olan hizmetleriniz takdire şayandır. Tüm vatansever çalışmalarınız yanında, ÇEVRE VE DOĞAYA olan emeklerinizi görmezden gelemeyiz. Sizleri canı gönülden tebrik ediyoruz. Bu konudaki başarılarınızı devamını diliyoruz. Bu arada ülkemiz Şehit haberleri ile acı yaşıyor. Sizlerin Vatan- Bayrak- Devlet konusunda hassasiyetinizi bilen, TÜRK milletinin ve devletinin bekası için yapmış olduğu hizmet ve çabaları da, Dürüst devlet adamı Lider Dr. Devlet Bahçeli ile yol yürüyüşünüzü, davaya olan inanç ve sadakatinizi bilen insanlarız. Ülkücü davanın ve misyonun duayenleri olan sizler, Adriyatikken Çin seddine kadar Türk İslam ülküsünü yayma düsturunda büyük emek ve katkıları olan insanlarsınız. Celal adan ve onun duygu düşüncesinde olan insanlar bu ülkenin çimentosudur ” dedi.

Celal ADAN ise, “Bizim davamız ülkemize, devletimize, milletimize bir nebze olsun hizmet etmektir. Devletimizin ve milletimizin bekası için gerekirse bu uğurda can vermeye hazırız. Sizler hem Çevre hem de Tüketici gibi ulvi iki anlamlı oluşumu içinde barındıran ulvi bir kuruluşsunuz. Sizlerin her zaman yanındayız. Vatanını, milletini, devletini seven, Allah’ın bahşettiği bu doğayı ve çevreyi koruyan, onun yarattığı canlıların hak ve hukukunu karşılıksız arayan sizleri takdir etmemek mümkün değil. Bizlerin Çevre ve Doğa ile ilgili tavır ve çalışmaları ile bu husustaki çabalarımız siz duyarlı çevre ve tüketici dostu kardeşlerimizin takdirine mazhar olmuş ise bizlere ne mutlu. Sizlerin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Doğa yaşamın kendisidir. Çevreye ve doğaya sahip çıkmak yaşama sahip çıkmaktır. Bu uğurda bizimde zerre kadar bir katkımız olmuş ise bundan onur duyarız. Şahsıma gösterdiğiniz ilgi ve alakaya, ayrıca bana sunduğunuz bu nazik belgeye çok teşekkür ederim. Bende sizlere çalışmalarınızda üstün başarı dilerim” dedi.


RECEP BABA'YI SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIKÖnceki Haber

RECEP BABA'YI SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK

ŞEREF MALKOÇ MERSİN'DESonraki Haber

ŞEREF MALKOÇ MERSİN'DE

Başka haber bulunmuyor!