MUSTAFA GÖKTAŞ'DAN Uzunkaya’ya Çevre Beratı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MUSTAFA GÖKTAŞ'DAN Uzunkaya’ya Çevre Beratı
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Cafer Uzunkaya’ya başarılı çalışmaları ve çevreye karşı duyarlılığı sebebiyle ÇEVRE BERATI verildi.

Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Merkezince Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Cafer Uzunkaya’ya ÇEVRE BERATI verildi.

Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Merkezini temsilen Genel Başkan Gazeteci Yazar Mustafa GÖKTAŞ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğünde makamında ziyaret ettiği Cafer uzunkaya’ya, “Öncelikle yerleşim bölgenizde olmak üzere, yurt geneli yapmış olduğunuz çalışmalar ile toplumda üstün çevre bilincinin oluşması yönündeki gayret ve emekleriniz nedeniyle, Dernek genel merkezimiz bu berat belgesinin verilmesini Uygun gördü. Sizler sadece bu bakanlıkta yapmış olduğunuz çalışmalar ile değil, yurt geneli çevre ve doğaya karşı duyarlı tavır ve davranışlarınızdan dolayı her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz. Başında bulunduğunuz her kurumda özverili çalışmalarınız her alanda vatana ve millete olan hizmetleriniz takdire şayandır. Tüm vatansever çalışmalarınız yanında, ÇEVRE VE DOĞAYA olan emeklerinizi görmezden gelemeyiz. Sizleri canı gönülden tebrik ediyoruz. Başarılarınızı devamını diliyoruz” dedi.

Cafer Uzunkaya ise, “Bizim davamız milletimize ve devletimize hizmettir. Çabalarımız duyarlı çevreci kardeşlerimizin takdirine mazhar olmuş ise ne mutlu. Sizlerin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Doğa yaşamın kendisidir. Çevreye ve doğaya sahip çıkmak yaşama sahip çıkmaktır. Bu uğurda bizimde zerre kadar bir katkımız olmuş ise bundan onur duyarız. Şahsıma gösterdiğiniz ilgi ve alakaya, ayrıca bana sunduğunuz bu nazik belgeye çok teşekkür ederim. Bende sizlere çalışmalarınızda üstün başarı dilerim” dedi.


0Önceki Haber

0

RECEP BABA'YI SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIKSonraki Haber

RECEP BABA'YI SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK

Başka haber bulunmuyor!