DP MERSİN İL BAŞKANI KARAGÖZ, VİRA BİSMİLLAH DEDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DP MERSİN İL BAŞKANI KARAGÖZ, VİRA BİSMİLLAH DEDİ
Demokrat Parti (DP) Mersin İl Başkanı Hüseyin Karagöz, 21.12.2020 günü itibari ile ilimizin tüm ilçelerinde kongrelerimizi yeniliyoruz dedi.

Demokrat Parti (DP) Mersin İl Başkanı Hüseyin Karagöz, “Mersin de uzun süredir il ve ilçelerde gereken hareketlilik ve çalışmanın olmayışı nedeniyle, Genel merkezin 6.Kasım.2020 günlü yetkilendirmesi ile göreve gelir gelmez, ilk iş, münfesih durumda olan partimiz il ve ilçe teşkilatlarının yeniden ayağa kaldırılması için il yönetimimiz belirleyip genel merkeze sundum. Genel merkez 18 Kasım 2020 günü listemi onaylayarak yürürlüğe koydu. Şu an itibari ile resmi olarak Mersin İl Başkanı ve yönetimiyiz. Bu arda partimizin hızla kongrelerini yapmak üzere, 18 Kasım 2020 ve sonrasında ise 10 Aralık 2020 günü ayrı ayrı yetkilendirme verilerek tüm ilçelerimizin kongrelerini ve il kongresini yeniden yaparak evrakların gönderilmesi bizden istenmiştir. Hızla çalışmaya başladık. Merkezdeki 4 ilçe olan AKDENİZ- TOROSLAR- YENİŞEHİR ve MEZİTLİ ilçelerimizin başkanları tarafımdan belirlenmiş olup, kongre süreçlerini yeniden başlatılmıştır. Bu arada Diğer ilçelerimize de talimatlar gitmiş olup, gerekli atama ve görevlendirmeler yapılacaktır. Diğer taraftan, yeni atanan yönetimlerin yaptıkları icraat ve seçim süreçleri ile ilgili ileride açıklama tarafımdan yapılacaktır” dedi.

Demokrat Parti (DP) Mersin İl Başkanı Hüseyin Karagöz, “ İlk yaptığım basın açıklamasında kimse ile kırgınlık dargınlık içinde olmadığımızı, herkese kapımızın açık olduğunu, partimize bu güne kadar emeği geçen her kişiye minnet duyduğumuzu belirtmiştim. Partimizde görev almak isteyen, doğru- dürüst- güvenilir- ilkeli- onurlu siyaset yapmak isteyen herkes buyursun gelsin. Liderimiz GÜLTEKİN UYSAL’ın önderliğinde ülkemizin tıkanan ekonomisini açmaya, hayat pahalılığına son vermeye, işsizliği azaltmaya, üretimi çoğaltmaya, toplumsal barış ve mutabakatı sağlamaya, huzuru temin etmek için yola revan olduk. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.


0Önceki Haber

0

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!