GENÇLİK SPOR’A AKIL SIR ERMİYOR -2-

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GENÇLİK SPOR’A AKIL SIR ERMİYOR -2-
11.MART.2023 günü bu sayfalardan “GENÇLİK SPOR’A AKIL SIR ERMİYOR” başlıklı bir haber yaparak, tüm kamuoyuna duyurmuştuk. O ihaleler iptal edildi. Gerekçesi ise: “Diğer - 06.02.2023 tarihinde Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeni ile Gençlik kampı Organizasyonlarının durdurulması”

“Haberanaliz.net olarak öncelikle DEPREM acısıyla bizler uğraşırken, Mersin ve yöresindeki İHALE işlerini bir müddet ele almadık. Ancak gördük ki, Mersin kamu kurum ve kuruluşlarında ilgili ilgisiz işlerde bir sessiz çığlık gibi yapılan ihaleler dikkat çekici boyutta. Bu yüzden kamu kuruluşlarına 2 gündür göz atıyoruz. Bakın neler gördük, sizlere bugünden itibaren aktarmaya başlıyoruz. Bugünkü alımlar MERSİN Gençlik spor müdürlüğünde” demiş,

ve aşağıdaki linkteki haberi yapmıştık.

https://www.haberanaliz.net/haber/genclik-spora-akil-sir-ermiyor-18150

YAPILAN İHALELER İPTAL EDİLDİ

Mersin Gençlik Spor İl müdürlüğünce yapılan söz konusu ihale ve alımlar, sözleşmeleri imzalandığı halde İPTAL edildi. 2023/6522 nolu “Olimpik Yüzme Havuzunda bulunan Dokunma Plakaları Ekipmanlarının Bakım Onarım İşi” hariç, KAMP ORGANİZASYONLARI için yapılan toplamda, 9 milyon 9 yüz 89 bin 5 yüz 78 bin liralık iş sözleşmesi yapıldığı halde İPTAL edildi. İptal edilen ihalelerin numaraları: 2023/25859 nolu PAZARLIKLI ALIM.. Bu arada 2023/10930 nolu “2023 Yılı Gençlik Kampları Organizasyonu Hizmet Alım işi” AÇIK İHALEDE iptal edildi. İptal nedeni ise: “Diğer - 06.02.2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş depremi nedeniyle, gençlik kampı organizasyonlarının durdurulması”

2023/6522 nolu, PAZARLIKLI ALIM İLE YAPILAN "Olimpik Yüzme Havuzunda bulunan Dokunma Plakaları Ekipmanlarının Bakım Onarım İşi" ise iptal edilmedi, devam ediyor. 2.295.000,00 TRY lik iş.

Günler öncesinden İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun yaptığı, "Kahvaltılık ürün, çay-şeker istiyoruz. Çocukların ve büyüklerin terlik, eşofman ihtiyaçları var" demesine rağmen, Mersin’de kamu kurum ve kuruluşlarında ardı ardına yapım- onarım- festival- eğlence- organizasyon- araç kiralama- hizmet binası kiralama, RAMAZAN GIDA kolisi, İKRAM MALZEMESİ, HEDİYELİK EŞYA VE BAYRAM ŞEKERİ ihalesi işlerinden bir türlü vazgeçilmiyor. YAZIK GÜNAH!!!

haberanaliz.net / ÖZEL


0Önceki Haber

0

GÖKTAŞ, ERŞAN, NACİ HOCA BİR ARADASonraki Haber

GÖKTAŞ, ERŞAN, NACİ HOCA BİR ARADA

Başka haber bulunmuyor!