GÖKTAŞ’TAN, BAŞARILI HUKUÇU Av. ALİ ÇALIŞKAN'A TAKDİR VE ONUR BELGESİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GÖKTAŞ’TAN, BAŞARILI HUKUÇU Av. ALİ ÇALIŞKAN'A TAKDİR VE ONUR BELGESİ
Araştırmacı Gazeteci Yazar, iktisatçı, Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, Sevilen ve saygı duyulan hukukçularımızdan. Ceza ve hukuk mahkemelerinde önder ve öncü isim olan, Av. Ali Çalışkan'ı TARSUS ilçesinde, hukuk bürosunda ÇETKODER heyeti ile ziyaret etti. Ziyaret sırasında Av. Ali Çalışkan'a HUKUK alanında yaptığı üstün ve başarılı hizmetler başta olmak üzere, çevre ve tüketici haklarını korunması ve toplumda çevre ve tüketici bilincinin artması yönünde yapmış olduğu karşılıksız, gönüllü hizmetlerinden dolayı TAKDİR ve ONUR BELGESİ sundu.

GÖKTAŞ: “ AV. ALİ ÇALIŞKAN BİR MARKADIR, ÖNDERDİR, ÖNCÜDÜR, HİZMET VE GÖNÜL İNSANIDIR”

Araştırmacı Gazeteci Yazar, iktisatçı, Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “Bu gün sizlerle olmak büyük bir onur ve şereftir. Değerli HUKUKÇU kardeşlerim, AV. ALİ ÇALIŞKAN'ı, 35 yıldır tanırım. Biliyorum ki, onuru ve şerefi ile icra ettiği mesleğinde bir dakika boş durmadı, devletine, milletine, bayrağına, vatanına, temsil ettiği tüm insanlara karşılık beklemeden çok büyük hizmetler sundu. Çünkü geçmişten günümüze HUKUK alanı başta olmak üzere toplumsal her mücadelede, yaptığı hizmetler ile o bir MARKA, ÖNDER, ÖNCÜ olmuştur. O bir hizmet ve gönül insanıdır. O bir, topluma hizmet eridir. Topluma hizmetin ibadet olduğuna inanan, yüreği, hoşgörü - merhamet - hak - hukuk - adalet ile çarparak herkese eşit ve adil hizmetlerin sunumunu, maddiyat ön planda olmadan, dünya nimetlerine sarılmadan, hak rıza için gerçekleştirmiş ve gerçekleştirmeye devam etmektedir. Çok badireli yollardan geçmiş, bugün ise mesleğinde çok hayırlı ve güzel işlere imza atmış insandır. Yaptığı işlerde Allah’ın rızasını gözeten Av. Ali Çalışkan, Mersin’e ve yöresi başta olmak üzere ülkemize ve milletimize çok büyük artı değerler kazandırmıştır. Bundan sonrada kazandıracağına inancımız sonsuzdur. Kendisine bu gün, huzurunuzda, kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği'nin. toplumda üstün başarı ve emek saf eden kişilere verilen TAKDİR ve ONUR Belgesini sunmak istiyorum” dedi.

AV. ALİ ÇALIŞKAN'A TAKDİR VE ONUR BELGESİ

Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, sözlerine devamla, “Av. Ali Çalışkan, yoğun bir tempo ile son 15 yıldır vatandaşın, tüketicinin, çevre ve doğanın yararına büyük çalışmalar içinde olmuştur. Bu nedenle, daha sonra daha büyük bir hizmet ödülünü basın huzurunda sunacağımdan, şimdilik yanımda çantamda hazır bulunan ÇETKODER’E ait: “Çevreye, Doğaya, insan hak ve hürriyetlerine olan saygı ve bağlılığı, tüketici haklarının korunmasında gösterdiği üstün gayretler nedeniyle kendisine takdir ve onur belgesi takdim etmek istiyorum” dedi.

(Yukarıdaki resimde, Göktaş huzurda bulunan Av. Burhanettin Akdovan, Av. Merve Çor eşliğinde Takdir ve onur belgesini Av. Ali Çalışkan'a takdim ederken görülüyor.)

AV. ALİ ÇALIŞKAN: "ONUR DUYDUM, ÇETKODER VE TÜM EKİBİNE SAYGI SUNARIM"

Takdir ve onur belgesini Genel Başkan Göktaş'tan alan Çalışkan, "onur duydum. Şahsımı böyle güzel sözlerle ve anlamı çok büyük olan bu belge ile gururlandıran ÇETKODER ve ekibine saygı sunarım. Yaptığımız ve yapmaya çalıştığımız hizmetlerimiz, devletimiz, milletimiz, vatanımız, insanımız, doğada bulunan tüm canlılara faydalı olmuş ise ne mutlu bize. Teşekkür ediyorum. Bu belgeyi, hukuku özveri ile benimseyen, mesleğini anlının akı ile ypan tüm meslektaşlarım adına alıyorum" dedi. 


GÖKTAŞ, HUKUKÇULARLA BİR ARAYA GELDİÖnceki Haber

GÖKTAŞ, HUKUKÇULARLA BİR ARAYA GELDİ

GÜLTAK Kampanyası: Başkanı Takip Edene Bisiklet Hediye!Sonraki Haber

GÜLTAK Kampanyası: Başkanı Takip Edene B...

Başka haber bulunmuyor!