Kim Bu Bizi Gözetleyenler!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kim Bu Bizi Gözetleyenler!
Şahsıma ait büromun karşısında bulunan ciğercinin orada beyaz Fiat marka bir araç içinde elinde kamera bizim büroyu ve gelen gideni çekenler kimler, amaçları ne, kime hizmet ediyorlar?

Devletin ilgili ve yetkili birimlerine buradan sesleniyor ve ihbar ediyorum. Biliyorum, yine kimsenin umurunda olmayacak. Ancak benim büromun birileri tarafından takipte olduğunu duyuyordum. Özellikle Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın daire başkanı Hamit Küçükbatur ile Genel Sekreter Devran Kutlugün’ün talimatları ile belediyenin basın birimine bağlı kişilerce takip edildiğimi ihbar ediyorlardı. Ciddiye almamıştım. Ancak bu gün akşam saatlerinde bir olay cereyan etti. Yanıma gelen bir misafire kapı açtım, sonrasında uğurladım. Birde baktım ki, benim büronun karşısında sağ tarafta bir araç duruyor ve içinde kırmızı ışık yanıyor. O araca doğru yürüdüm ve tam yaklaştığımda içinde kamera olan ve benim tarafı çeken boynunda da kimlik asılı birini gördüm. Arka koltukta da kafasını kapatmış olan kapişonlu biri vardı. Birde şoför. Benim geldiğimi ve yaklaştığımı anlar anlamaz hızla direksiyonu kırıp yan sokaktan kaçtılar. Araç beyaz renk plakasını aldım. 34 VR 5684.

Şimdi bu araç kime ait, nereye ait, kim kullanıyor, benim ofisi, akşam saatlerinde neden gizli kamera ile çekiyor, ben gelince neden kaçtı, içindekiler kimdi, amaçları ne, nereye hizmet ediyorlar? Özel hayata müdahale var. Sen kimsin, kimden izin aldın kayıt yapıyorsun, devletime sesleniyorum, bulun bu alçakları!


Beden Eğitimi Öğretmeni Olayı Kınadı ve seslendiÖnceki Haber

Beden Eğitimi Öğretmeni Olayı Kınadı ve...

Simit Arabam Engel Tanımam Kimin Projesi?Sonraki Haber

Simit Arabam Engel Tanımam Kimin Projesi...

Başka haber bulunmuyor!