MERSİN DEMOKRAT PARTİDE KIRATIN NALLARINI KİM SÖKTÜ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN DEMOKRAT PARTİDE KIRATIN NALLARINI KİM SÖKTÜ
Demokrat parti Mersin’de hiç görünmeye kötü günlerini yaşamakta. 13 ilçe var. Bunun 4 ü merkez ilçe. Hepsi kapalı. İl teşkilatı ise sen ben bizim oğlan cinsi ile liste yapılarak tastik görmüş, ama bir araya gelip çalışma yapamıyorlar.

ANKARA- Mersin Demokrat partide durum vahim hale geldi. Zenginler, paralı pullu insanlar, partinin sıkıntısı kalmaz, bunlar işleri yürütür diyerek siyasi kumpaslar ile yönetime ve iş başına getirilen kişiler bomboş çıktı. İl binası mülkiyet. Yaza çize zar zor açılmasını sağladık. Ama nöbet sistemi tutan yöneticiler olmadığından kimse burada muhatap bulamıyor.

Bu arada AKDENİZ- MEZİTLİ- YENİŞEHİR- TOROSLAR ilçelerinin kendi hizmet binaları halen oluşmadığı gibi, “sizlere yerlerinizi açacağım, merak etmeyin, il başkanının arkasında ben varım” diyen iş adamıda, bir iki ilçe gezisinden sonra yan çizdi. Bu merkezi ve nüfusu 150 binin üzerinde olan ilçeler açık değil. Kağıt üstünde başkanlığı herkes yapar. Yine AYDINCIK- MUT- GÜLNAR- ÇAMLIYAYLA İlçeleri tamamen kapalı. Üstelik Gülnar ilçesiin binasıda mülkiyet. Anamur ilçesinin binasıda mülkiyet, ANAP’tan geçme. Ama arada bir açılıp kapanıyor. Oradada teşkilatı sürekli açık tutan ve nöbetleşe bekleyen yöneticiler yok. Silifke ilçesinin binasıda ANAP tan geçme ve mülkiyet, 250 m2 lik yer. Çarşının göbeğinde . ama orayı da açık tutan yok. Erdemli ilçesi şimdiki il başkanının memleketi ve ilçe başkanı olduğu yer. İlçe başkanı olarak orada 3 ay kaldı, üç aylık kirayı vermemiş, mal sahibi ilçe binasını boşalttırdı, o ilçede şimdi kapalı.

BOZYAZİ İLÇESİ KADERİNE TERK EDİLDİ

Diğer ilçelerde olduğu gibi, Mersin’in sahil bandında yer alan önemli bir ilçesi var. Bozyazı. Bu ilçe binası ANAP’tan geçme ve mülkiyet. 200 metre. Dayalı döşeli. Eğer şimdi almaya kalksanız 250 bin lira eder. Borcu var. Borç çok büyük de değil. Kooperatif burası. Aşağıda yayınlayacağımız belgede göreceğiniz üzere önceki il başkanı ve yönetimi 3 ay önce oraya gitti, borcu çıkarttırdı, genel merkeze bildirdi. Üstelik bu borcu il teşkilat başkanımız kendisi BABASININ HAYRINA cebinden ödeyecek ve tapuyuda size teslim edecek diye resmi yazı yazdı.Bu durum Ahmet Uyanık isimli genel başkan yardımcısına sözlü iletilirken, genel başkana yazılı iletildi. Ancak bu yazışmadan bir gün sonra bu çalışmayı yapan il başkanı Karagöz ve yönetiminin görev süresi uzatılmadı, yerine Erdemli ilçesine allem kallem yapılarak, Kocamaz’a siyasi kumpas kurup evraklarını teslim etmediği söylenen sigortacı ve onun  yakın arkadaşı iş adamınca getirilen kişi il başkanı olarak atandı. Aradan aylar geçti. Bu borç için genel merkez iki kez uyarıldı. Ancak kimse şu ana kadar ödemedi. Ödeyecek olanıda görevden aldılar. Acaba bu MERSİN KIRATIN NALLARINI KİM SÖKÜYOR, neden söküyor, niçin söküyor, nereye ve kime hizmet ediyorlar, diyen partinin kurucuları, isyan halindeler. 3 ayda alının borç kağıdı aşağıda. Şimdi biraz daha faiz gelmiştir. Bunu yatıracak bir babayiğit yok mu bu partide???

İŞTE BOZYAZI İLÇESİNİN BORÇ BEGESİ


MERSİN DEMOKRAT PARTİ ÇÖKÜŞ DÖNEMİ YAŞIYORÖnceki Haber

MERSİN DEMOKRAT PARTİ ÇÖKÜŞ DÖNEMİ YAŞIY...

MERSİN DEMOKRAT PARTİDE İSTİFA FURYASI BİTMİYORSonraki Haber

MERSİN DEMOKRAT PARTİDE İSTİFA FURYASI B...

Başka haber bulunmuyor!