MERSİN’DE DİLENCİ SAYISI ARTTI HERKES SEYREDİYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN’DE DİLENCİ SAYISI ARTTI HERKES SEYREDİYOR
Dilenciler çoğu zaman ahlaki çöküntü içinde olan ve suçlu olarak kabul edilen kişilerdir. Bu sebeple kent güvenliğini sağlamak için dilencilikle adli ve kolluk güçlerinin mücadele etmesi için kabahatler kanunun diye birde kanun çıkartılmıştır. Ancak uygulayan, uygulatan yok.

Mersin’in merkezdeki ilçeleri olan AKDENİZ- YENİŞEHİR ilçelerinde halkın çoğunlukla gittiği mabet yerleri, resmi kurum civarlarını mesken tutan Dilenciler ile mücadele edilmesini isteyen vatandaşlar, bu duygu sömürüsüne dur desinler demekteler.

MİLLETİN KARŞISINA ADIM BAŞI DİLENÇİ ÇIKAR OLDU

Çünkü toplum da dilenme faaliyetinden rahatsızlık duyan insan sayısı çok. Milletin huzurunu bozuyorlar, kamu düzenini sarsıyorlar. Kamuoyunda dilencilikle ilgili bu rahatsızlığı doğuran temel sebepler içinde, dilencilerin göründükleri gibi olmamaları, insanların iyi niyetini suiistimal etmeleri ve organize bir suç şebekesi şeklinde faaliyet göstermeleridir. Dolayısıyla dilencilikle mücadele edilmediği takdirde onarılamayacak sosyal tahribatların gerçekleşebileceği söz konusudur. Özellikle Mersin Merkez AKDENİZ- YENİŞEHİR ilçelerinde resmi kurum kuruluş civarları, mabet yerleri civarları, alış veriş mekânlarının etrafları sıkı denetlenmesini isteyen vatandaşlar, “bizi bu çetelerden kurtarın” demekteler.

(HABERDE KULLANILAN RESİM DİLENCİLİĞİ GÖSTERİR GENEL BİR RESİMDİR)


AKDENİZİN DENETİMİNDE İŞLER ORTAYA KARIŞIK ÇIKTIÖnceki Haber

AKDENİZİN DENETİMİNDE İŞLER ORTAYA KARIŞ...

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!