MERSİNLİ DEMOKRATLAR TOPLANDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİNLİ DEMOKRATLAR TOPLANDI
Mersin Demokrat Parti (DP) İl Heyeti, Merkezde bulunan AKDENİZ- TOROSLAR- MEZİTLİ- YENİŞEHİR ilçelerinin yöneticileri ile bir araya gelerek mahalle sorumlusu ve apartman sorumluları için harekete geçip, önemli bir toplantı gerçekleştirdiler.

ANKARA- Demokrat Parti Mersin'de hiç görmediği çalışmalara imza atıyor. Bu gün İl başkanı HÜSEYİN KARAGÖZ önderliğinde bir araya gelerek il binasında toplantı yapan il heyeti, Merkezde bulunan AKDENİZ- TOROSLAR- MEZİTLİ- YENİŞEHİR ilçelerinin yöneticileri ile bir araya gelerek mahalle sorumlusu ve apartman sorumluları için harekete geçti. 

DP il başkanı HÜSEYİN KARAGÖZ, "Önümüzde çok sıkı çalışacağımız günler var. Boş durmak yok. Her mahallede, her apartmanda, her sitede bir sorumlu seçeceğiz. Bu kardeşlerimizle el ele vererek o yöredeki sosyal, ekonomik sıkıntıları izleyeceğiz ve an be an bunları genel merkeze rapor edeceğiz. Bu arada bölge halkının sesi soluğu olacağız. Partimizin bu ilçelerdeki üye kayıtlarını arttırıp, üye sayısını çoğaltacağız. Her mahalle ve site, apartman sorumlusu, direk il başkanlığımıza bilgi aktaracak ve yöredeki etkin çalışmamaızı arttıracağız. Bu bağlamda CUMA günü burada yeniden toplanacağız. Herkes tespit ettiği isimleri getirmiş olsun. Diğer taraftan, seçeceğimiz sorumlular sabıka kaydı, mernis ikamet adresi ve 1 adetde vesikalık fotoğraf ile mezuniyetlerini gösterir belgeyi vermeleri zorunludur. Bu sorumlular ile öncelikle partimiz üye kayıtlarını daha sonra o yöredeki deleğe tespitlerini, seçimlerini sandık koyarak, Demokrasiyi tam tecelli ettirerek icra edeceğiz. Partiye kayıtlı olan üyeler delege seçilecektir. Parti üyesi olmayan, üyelik kaydı yargıtayda gözükmeyen hiç bir kimse deleğe olamayacaktır. Bilindiği üzere bundan bir süre önce AKDENİZ- TOROSLAR- YENİŞEHİR- MEZİTLİ ilçelerine ataması yapılan ELMAS DURMA- PINAR SU POLAT- SEDA ANİSUDE - HASAN ŞIHMAN tarafımdan görevden alınmıştı. O yüzden yeni atama yaptıklarımın onayı gelene kadar bu çalışmalarıda il olarak ben sürdürüyorum" dedi. 


SORGULANMASI GEREKEN MEİGDER DEĞİL, MGC’NİN YÖNETİM ANLAYIŞIÖnceki Haber

SORGULANMASI GEREKEN MEİGDER DEĞİL, MGC’...

Çağdaş Gazeteciler Derneği 43 yaşında!Sonraki Haber

Çağdaş Gazeteciler Derneği 43 yaşında!

Başka haber bulunmuyor!