AÇIKLAMASINA KENDİ PARTİLİSİ BİLE ŞAŞTI KALDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AÇIKLAMASINA KENDİ PARTİLİSİ BİLE ŞAŞTI KALDI
Mersin birkaç gündür KURUTULAN ağaçla ilgili gündemde. Bu arada açıklama üstüne açıklama yapılıyor. Bunlardan birisi de HAÇ ziyaretinden yen i dönen Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik. Bir gurup partilisini yanına alarak olay yerine giden Ercik, BASIN AÇIKLAMASI yaparak olayı kınadığını duyurdu. İşte ne olduysa o andan sonra oldu. Ak Partili Başkanın açıklaması Sosyal medyada eleştiriye neden oldu. Üstelik Ak partide Belediye Başkanlığı yapmış isimlerde, kurucu üyelerde tepki gösterdi.

Ak parti Mersin kurucuları arasında olan Klimacı Hüseyin Keskin olarak bilinen ESNAF kökenli şahıs sosyal medyada tugra tugra keskin hesabında aynen şöyle yazdı:

“Yahu kusur aramıyoruz ama her yeriniz ofsayt 50 yıllık ağacı 500 yıllık bir ağaç diye açıklama yapan bir şahsiyet benim mensubu olduğum partide nasıl il başkanlığı yapar nasıl mı yalaması çok ise her kusuru örtülür ben mersin ak parti il başkanlığı makamında oturan cesim ercik in ak partili olmadığını istediği bir platform da ispat ederim” derken, bir de açıklamanın eleştiri konusu olan bölümünü video olarak yayınladı.

O videoda, Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, 50 yıllık ağaca 500 yıllık diyor...

Olayı nasıl abarttığını, hiçbir bilgisi olmadığı halde sırf laf olsun torba dolsun amacıyla açıklama yaptığını, günü kurtaran siyaset söylemi yaptığı eleştirilerine uğradı.


BÜYÜKŞEHİR’İN RAMAZAN ALIMI ORTAYA ÇIKTIÖnceki Haber

BÜYÜKŞEHİR’İN RAMAZAN ALIMI ORTAYA ÇIKTI

BU DA BAYRAK FLAMA HARCAMASI: 1.586.120 TL.Sonraki Haber

BU DA BAYRAK FLAMA HARCAMASI: 1.586.120...

Başka haber bulunmuyor!