ÇALTANA’DA SİTE YÖNETİM KURULU BAŞKANINA SALDIRI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇALTANA’DA SİTE YÖNETİM KURULU BAŞKANINA SALDIRI
MERSİN YETKİLİLERİ OLAY EL ATMALIMersin Tece de sahilde olan çaltana sitesinde uzun süredir olaylar dur durak bilmiyor. Sitede yolsuzluk ve haksızlıklar artınca site sakinleri mahkemeye koştular. Mahkemelerde uzun uğraştan sonra haklı çıkan site sakinleri site yönetimini mahkeme kararı ile değiştirmek için genel kurula gittiler. Genel kurulda da geniş güvenlik önlemleri içinde kongre yaprak eski yönetimden görevi alıp yeni başkanı seçtiler.

Olaylar bundan sonra küfür, hakaret, gözdağı verme gibi iller ile gelişirken, bir yandan da siteye ait resmi defter ve belgeler yeni seçilen yönetime verilmediği iddia edilirken, sürekli tehdit edildikleri ve eski yönetimin bana borcunuz var vermiyorum diyerek zorluk çıkardığı iddia edildi.

Bu arada bu gün saat 14.oo da bir gurup eski yönetimin adamı ve akraba ve yakınları olduğu bildirilen kişilerce sitenin yeni seçilen astsubay emeklisi olan başkanı Nevzat Bilgin’e saldırdılar. Saldırıda ağır yaralar alan, darp edilen Bilgin, Üniversite hastanesine kaldırılırken, olayı görenler TECE polis karakolunda şu anda ifade veriyorlar.

Sitede korkunç bir panik var. Vatsap hattımıza gelen görüntüleri yayınlıyorum. Olay yeni ve şu and karakoldalar. İfade alınıyor. Site sakinleri can güvenliğimizi sağlayın. Bu adamlar canımız kast ediyor, resmi evrakları teslim etmiyorlar ve gelene gidene saldırıyorlar iddiasında bulunuyorlar.

SİTE SAKİNLERİ: "Mersin Valisi ve ilgililerine sesleniyoruz. Çaltana sakinlerinin sesini duyun ve bu eşkıyalığı yapanlara gereken yasal dersi verin. Bizim can güvenliğimizi sağlayın. bu adamların gözü dönmüş" dediler.

Ayrıntılar geliyor....


MERSİN BU KADAR SAHİPSİZ Mİ?!Önceki Haber

MERSİN BU KADAR SAHİPSİZ Mİ?!

GÖKTAŞ MECLİS TOPLANTISINA KATILDISonraki Haber

GÖKTAŞ MECLİS TOPLANTISINA KATILDI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!