MERSİNDE DEMOKRAT PARTİNİN BİR KAPISI DAHA KAPANDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİNDE DEMOKRAT PARTİNİN BİR KAPISI DAHA KAPANDI
Mersin'de Demokrat partinin Erdemli'deki ilçesinin kirası 4 aya girildiği halde ödenmediği gerekçesi ile mal sahibi tarafından tahliye edildi boşalttırıldı ve anahtarı teslim alındı.

ANKARA- Demokrat parti Mersin'de çileli günler yaşıyor. Partinin merkezdeki dört ilçesinin kapısı kapalı. Nüfusu 150 binin üzerinde olan merkezdeki önemli ilçelerde hizmet binasını bir türlü açamayan il yönetimi, açık olan ilçenin de kapanmasına vesile oldu. Erdemli ilçesinin kirada olan hizmet binasının aylardır kirasını vermedikleri gerekçesi mal sahibi tahliye ettirdi boşalttırdı. Mal sahibi, "kiramı 4 aydır (aylık 1000 TL. ) vermediler bende boşalttırıp mallarını kendi partilileri Mustafa Eker'e teslim ettim. Aldı götürdü. Paramıda şu ana kadar vermediler. Daha önce Erdemli ilçesine ilçe başkanı olarak atanan şahıs şimdi il başkanı olmuş. Kendisini arıyorum, önce telefonuma çıkıyordu, şimdi çıkmaz oldu. Paramı getirmezlerse kendilerini mahkemeye vereceğim" dedi.

Böylelikle açık olan bir hizmet binası daha kapanmış oldu. Mersin'de kapalı ilçe hizmet binası sayısı giderek artış kaydetmeye başladı. AKDENİZ- MEZİTLİ- TOROSLAR- YENİŞEHİR- ERDEMLİ- GÜLNAR- MUT- AYDINCIK-  binaları temelli kapalı. Silifke, Anamur, Çamlıyayla ise arada bir kapısı açılıp kapatılıyor diye şikayette bulunan partililer, İl binası bile doğru dürüst açılmıyor. Parti böyle mi yol katedecek demekteler. 

KİRASI ÖDENMEDİĞİ İÇİN BOŞALTTIRILAN ERDEMLİ İLÇESİ BİNASI ÖNCEKİ HALİ GÖZÜKÜYOR

TABELASI İNDİRLİP BOŞALTILMIŞ HALİ AŞAĞIDA GÖZÜKÜYOR. 


MERSİN BASINI BELEDİYENİN YAPTIĞI ÖDEMEYE ÇILDIRDIÖnceki Haber

MERSİN BASINI BELEDİYENİN YAPTIĞI ÖDEMEY...

BELEDİ”YE” DENETİM RAPORU ŞAŞIRTTISonraki Haber

BELEDİ”YE” DENETİM RAPORU ŞAŞIRTTI

Başka haber bulunmuyor!