Mersin’de Yok mu Devletin Malına Sahip Çıkacak Birileri?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mersin’de Yok mu Devletin Malına Sahip Çıkacak Birileri?
Mersin de Garip Bir uygulama var. Millet elektrik faturalarından bıkmış. Faturalar kabarık. Bir ay ödemez ise kesiliyor. Açılırken de açma kapama parası alınıyor. Ancak Mersin Demokrat Parti hizmet binasının 1 yıla yakındır elektrik faturaları ödenmiyor. Ancak ne elektriği kesen var, ne tutanak tutan, ne de işlem yapan...

Mersin Demokrat Parti’nin (Eski Anavatan ile Doğru yol partisinin birleşmesi ile meydana gelen parti), hizmet binasında kullanılan elektrik borçları yatırılmadığı ortaya çıktı. Üstelik 1 yıldır. Faturalar ödenmiyor. Sürekli Eski başkana mesaj atıp istiyorlar. Ama yatıran yok. Ancak elektrikleri kesilmiyor. AYRICALIĞA BAKIN HELE!!!

Demokrat parti Önceki il başkanı Hüseyin Karagöz, “Buraya ben il başkanı olarak atandığımda elektrikleri borcundan dolayı kesikti. Gittim açtırdım. Abone oldum. Aboneden 2 ay sonra benim yerime Hasan Şıhman atandı. Elektrik borcu bırakmadan ayrıldım. Tutanak elimde. Aylardır ENERJİSA benim telefonum onlarda kayıtlı diye bana mesaj atıyor. Bende her seferinde açıp, ben ayrıldım, alakam kalmadı diyorum. Baktım olmuyor, Yazılı başvurdum. Mersin enerjisaya verdim, uyardım yetmedi, APS ile Genel müdürlüklerine ihtar gönderdim. Ancak yine işlem yapılmadı. Bu nasıl bir iştir? Vatandaş bir ay ödemese borcunu elektriğini keserler. Ancak burada 1 yıllık borç birikmiş, elektrik açık. Kimse umursamıyor. ENERJİSA neden böyle davranıyor” dedi.

İŞTE O ÖDENMEYEN FATURALARIN MİKTARI VE ENERJİSA’DAN GELEN BORÇ MESAJLARI.. BU ARADA TOPLAM BİRİKMİŞ BORÇ İSE: 5785 TL.... BEŞ BİN 7 YÜZ 85 LİRA..... Son iki ayın mesajı aşağıda...

  

ESKİ İL BAŞKANI HÜSEYİN KARAGÖZ’ÜN MERSİN ERNERJİSAYA YAZDIĞI DİLEKÇE

ESKİ İL BAŞKANI KARAGÖZ’ÜN GENEL MÜDÜRLÜKLERİNE YAZDIĞI EK YAZI

APS GÖNDERİNİN ALINMA BELGESİ

1 Yıldır 5785,95 TL borç birikmiş. ÖDEYENYOK, HESAP SORAN YOK, ELEKTİRİĞİ KESEN YOK... UYARAN TALEP EDEN VER YİNE İŞLEM YOK... HAYIRDIR ENERJİSA???  HAYIRDIR DEVLETİMİZ.....???


0Önceki Haber

0

MERSİN DEMOKRAT PARTİNİN BORCUNDAN DOLAYI ELEKTRİKLERİ KESİLDİSonraki Haber

MERSİN DEMOKRAT PARTİNİN BORCUNDAN DOLAY...

Başka haber bulunmuyor!