MUSTAFA GÖKTAŞ: İş olsun Torba dolsun Belediyeciliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MUSTAFA GÖKTAŞ: İş olsun Torba dolsun Belediyeciliği
HABER SİTEMİZ BAŞYAZARI MUSTAF GÖKTAŞ, BUGÜNKÜ KÖŞE YAZISINDA GÜNDEMDEKİ İş olsun Torba dolsun Belediyeciliğini ELE ALDI. İŞTE O YAZISI:

Ülkenin yasaları var. Yönetmelikleri var. Son zamanlarda birde KABAHATLER KANUNU çıktı. Ama bizim Belediye Başkanlarımız oy alıp seçilene kadar bu hususlarda hassas konuşurlar, seçilip DAMA çıkarlar, Ardından da merdiveni çekerler ki, kimse kendilerine ulaşamasın...

Belediye hizmetleri, hakkaniyetli, adil hizmet sunmaktansa, MERDİVENİ ÇEKME UZMANLIĞI YAPARLAR...

Bulunduğunuz kentin sokak, cadde, kaldırım, park ve bahçe, spor tesislerini ALLAH RIZASI İÇİN İNCELEYİN... Esnafı, marketi, AVM’yi ayrıca hassas bir şekilde denetleyin...

Bizim belediyeler göstermelik bir denetim yapar iki kare fotoğraf çeker basına servis ederler. Ancak gerçek hayat öyle değil.

Cadde ve sokaklar, kaldırımlar işgal altındadır. Yürürlükteki yasalar, yönetmelikler ve kabahatler kanunun uygulanmaz. Uyguluyormuş havası verirler. Tabi bu işten vatandaş zararlı çıkar.

Kaldırım yaya yoludur. O kaldırımı kimsenin işgal etme hakkı yoktur. Ama gelin görün ki, masa sandalye atan mı dersiniz, tavla oynayan mı, lokantasının servis yeri gibi ayarlayan mı, buzdolabı ve diğer sergi araçlarını kaldırıma koyan mı.... Hangisini dile getireyim.

Lüzumlu lüzumuz işgal var ve Belediye zabıtaları görmezden geliyor. Çoğu siyasi insan. Bir iki işlem yapsalar üstlere ulaşıyorlar, zabıtada işini bu yüzden yapmıyor.

Görüntü kirliliği, çevre kirliliği, gürültü kirliliği ve nahoş görüntüler kentlerin ana cadde ve işlek yerlerini talan ederler, Belediye zabıtaları el ense çekerek görmezden gelirler.

Toplumun ortak kullandığı, kamuya ait yerleri hiçbir kimsenin işgal etmesine müsaade etmemeleri gerekirken, görmezden gelerek toplumsal barışı zedeliyorlar.

Zabıta günlük, ama her gün ardı ardına çeşitli işyerlerini, özellikle gıda üreten ve satan yerleri ciddi denetlese, bu keyfilik ortadan kalkar. Yapmıyorlar.

Başkanlar OY KAYGISI nedeniyle yasaları, yönetmelikler, mevzuatı işletmiyor vatandaş mağdur oluyor.

Ey başkan, Bırakın da zabıta görevini yapsın. Kılıcı vatandaşın lehine kullanın. Üç beş işgalciden yana değil.


BİZE GIYGIDI YAPMAYIN... ALIN SİZE ÖRNEK UYGULAMA....Önceki Haber

BİZE GIYGIDI YAPMAYIN... ALIN SİZE ÖRNEK...

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!