haberanaliz

Letonya’nın Ruslara vize verilmesini durdurma çağrısına Rusya’dan yanıt

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Letonya’nın Ruslara vize verilmesini durdurma çağrısına Rusya’dan yanıt
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, Letonya Başbakanı Kulbergs’in ‘hibrit tehditleri’ gerekçe göstererek Avurpa'ya Ruslara vize vermeyi durdurma çağrısı yapan açıklamalarına yanıt olarak, söz konusu tehditlerin AB’nin kendi içinde olduğuna dikkat çekti.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Letonya Başbakanı Andris Kulbergs’in ‘hibrit tehditleri’ gerekçe göstererek Avurpa Birliği’ne (AB) Ruslara vize vermeyi durdurma çağrısı yapan açıklamalarını, Telegram kanalından yaptığı bir paylaşımla yanıtladı.

Zaharova, "Kulbergs için bir televizyon açın, orada gelecekte değil günümüzde, hibrit olarak değil ilkel olarak sadece AB'yi tehdit etmekle kalmayıp, nasıl aktif bir şekilde yakıp yıktıklarını gösteriyorlar" ifadelerini kullandı.

Letonya Başbakanı Kulbergs daha önce, gelecekte ortaya çıkabilecek olası 'hibrit tehditleri' önlemek amacıyla AB ülkelerine, Ruslara turist vizesi vermeyi durdurmaları çağrısında bulunmuştu.

haber içerik kaynak:

https://anlatilaninotesi.com.tr/20261018/letonyanin-ruslara-vize-verilmesini-durdurma-cagrisina-rusyadan-yanit-1109650778.html


Hayat pahalılığı protestoları: Milano’da 50 gözaltı, Torino ve Bologna’da da çatışmaÖnceki Haber

Hayat pahalılığı protestoları: Milano’da...

GAZETECİ YAZAR MUSTAFA GÖKTAŞ YAZDI: Nuri Pakdil’i Anlamak ve HatırlamakSonraki Haber

GAZETECİ YAZAR MUSTAFA GÖKTAŞ YAZDI: Nur...

Başka haber bulunmuyor!