Sağlık ANALİZ

Sağlık ANALİZ

Mail: saglikanaliz@gmail.com

MUĞLA'DAN YENİ E POSTA VAR

OKURUMUZ YAZMIŞ:

Selam, Sizin sadece olumsuz haberleri değil, pozitif haberleri de yazan tarafsız gazeteci olduğunuzu yazılarınızı okuyan, tüm okurlarınız  bilir.. Muğla, Menteşeden yazıyorum.. Ama maalesef Muğla ilimizde birçok internet gazetesi ve yerel gazete var.. ve her nedense güzel haberleri kaleme alıp ta halkı bilgilendirmiyorlar...

Covid 19 (pandemi) ilgili Muğla ilimizde son 2 aydaki başarılı çalışmalardan bahsedeceğim:

Mugla Eğitim ve Araştırma Hastanesini yaptıran Sayın Devlet Başkanımıza, Sayın Belediye Başkanımıza , Sayın Muğla Vekillerine ve Emeği geçen mühendisinden mimarına,teknik elemanından işçisine kadar Elinize, yüreğinize ve akciğerlerinize Sağlık...

Sayın Menteşe Kaymakamımız ve Ula ilçe Kaymakamımız Covid 19 ile ilgili her türlü vatandaşın yanında idiler.. Ayni şekilde Muğla Kızılay Başkanı da..

Sayın İç İşleri Bakanımızdan, bir vatandaş olarak iki mülki idari amirimize takdirname talep ediyoruz...

Simdi ise Muğla Eğitim ve Araştırma  Hastanesinde gelelim..

Sayın Başhekim ve onun yardımcıları samimi söylüyorum, pazar (tatil günü) günü bile önceki hafta tek tek yaklaşık 200 tane  Covid 19 hastası yatıyor du.. yogun bakım servis odalarında, hastaların tek tek halini hatırını soruyorlardı..

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinin, Başta Başhekim ve yardımcıları olmak üzere, eleştirilerden de pay kaparak, o kadar güzel organize olmuşlar ki, Covid 19 un pik yaptığı Hastanemizde, (o günlerde 200 tane yatan hasta vardı hastanemizde) çizelge veya algoritma deyin, corona virüslü hastaya nasıl müdahale edilir..  Her türlü çalışmayı mükemmel yaptılar. Yeni Tıp Fak. bitirmiş doktor bile teşhis ve tedaviyi rahatlıkla yaptı..

Sayın Başhekim ve Yardımcıları pazar günleri bile bütün hasta odalarını tek tek geliyorlardı..

Sayın Sağlık Bakanımızdan talebim ilgili insanları  takdirname ile ödüllendirilmesidir..

Muğla Rektöründen ise arzumuz Acil Serviste yoğun çalışan Sayın Acil Servis Hocalarımız a takdirname ile ödüllendirmesidir..

Ayni şekilde yoğun Bakımlardan Dahiliye y.b, kardiyoloji yoğun bakım, cerrahi yoğun bakım ve Anestezi yoğun Bakım ve Anestezi prof leri, Sayın Semra Hoca ve Bakiye Hocalarımızı ve Uzm.Dr. Canan Hanımı ivedilikle takdirname ile ödüllendirilmesini talep ediyoruz. Çünkü Bütün yoğun Bakımlardaki Öğretim Görevlileri ve tüm uzmanlar çok ama çok çalıştılar... Moral ve Motivasyonu ödüllendirme ile daha da artar..

İnşallah bu dediğimi dikkate alır gereğini yaparlar..

Sağlıcakla Kalasınız..

 

ALLAH, DEVLETE VE MİLLETE ZEVAL VERMESİN.

Baki Selam ve Dua ile.

www.haberanaliz.net

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ. 

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir. Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ ADRES:  batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com 

DİKKAT!  BURADA YER ALAN KÖŞE YAZISI AYNI ANDA FACEBOOK GRUBUMUZDA YAYINDADIR. LİNKİ: https://www.facebook.com/groups/haberanaliz.net

AYNI ANDA TİVİTER HESABIMIZDA YAYINDADIR. LİNKİ: https://twitter.com/batuhansezer006