Mersin DP'nin Kıratının Nallarını sökenler şimdi de dişlerini söktüler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mersin DP'nin Kıratının Nallarını sökenler şimdi de dişlerini söktüler
Millet ittifakını üyesi de olan Demokrat Partinin Mersindeki ekibi ve takımı partiyi bitirdi. İl binasının kapısı MÜLKİYET olmasına rağmen kapalı. 13 ilçeden kapısı açık olan vatandaşı ağırlayan tek ilçe yok. Sizde ilçe başkanları var, ama yönetimi toplayıp ta ful kadro ilde bir araya gelemiyorlar. Bunlar bir kenara partinin, elektrik, telefon, birikmiş borçlarını ödemiyorlar.

Mersin Demokrat Parti il Başkanlığı hakkında, HABER SİTEMİZDE konular gündeme gelmişti. Ancak genel başkan ve genel merkezin olaylara kayıtsızlığı partilileri çileden çıkardı. İşte o haberlerin bazılarının linkleri ve içerikleri:

https://www.haberanaliz.net/haber/demokrat-parti-mersinde-perisan-halde-15005

https://www.haberanaliz.net/haber/demokrat-parti-mersinde-icin-icin-cokertiliyor-14939

https://www.haberanaliz.net/haber/demokrat-parti-mersin-silifkedede-durum-vaziyet-kotu-14927

https://www.haberanaliz.net/haber/demokrat-parti-mersin-anmurda-kimlere-emanet-14913

https://www.haberanaliz.net/haber/demokrat-parti-il-baskani-elleri-ceplerinde-cumhuriyet-bayrami-kutlama-toreninde-14825

https://www.haberanaliz.net/haber/demokrat-parti-mersinin-hali-parcali-bulutlu-14817

https://www.haberanaliz.net/haber/demokrat-partide-servet-ve-sedat-ikilisinin-son-kumpasi-14763

https://www.haberanaliz.net/haber/demokrat-partide-sonunda-il-baskanini-da-cildirttilar-14725

https://www.haberanaliz.net/haber/demokrat-parti-elektrik-parasini-yatiramaz-oldu-14593

https://www.haberanaliz.net/haber/demokrat-partide-bu-ekip-mersin-kiratin-nallarini-soktu-14572

https://www.haberanaliz.net/haber/demokrat-partiden-ayrilan-ayrilana-14549

https://www.haberanaliz.net/haber/demokrat-parti-mersin-kirat-iste-o-surat-14529

https://www.haberanaliz.net/haber/demokrat-partililer-erdal-sihman-ettiler-partiliyi-pisman-14517

https://www.haberanaliz.net/haber/demokrat-parti-mersin-de-evlere-senlik-14513

https://www.haberanaliz.net/haber/mersin-demokrat-partide-ali-cengiz-oyunlari-13728

https://www.haberanaliz.net/haber/mersinli-kurucu-demokratlar-harekete-gecti-13664

https://www.haberanaliz.net/haber/silifke-demokrat-parti-halen-kapisini-acmadi-13657

https://www.haberanaliz.net/haber/mersin-demokrat-partide-istifa-furyasi-bitmiyor-13639

https://www.haberanaliz.net/haber/mersin-demokrat-partide-kiratin-nallarini-kim-soktu-13634

https://www.haberanaliz.net/haber/mersin-demokrat-parti-cokus-donemi-yasiyor-13616

https://www.haberanaliz.net/haber/demokrat-parti-mersinde-bitis-yasiyor-13594

https://www.haberanaliz.net/haber/mersin-demokrat-partiden-istifa-eden-edene-13588

https://www.haberanaliz.net/haber/demokrat-parti-mersinde-iyice-karisti-13343

https://www.haberanaliz.net/haber/mersinde-demokrat-partinin-hukuksuzlugu-devam-ediyor-13317

https://www.haberanaliz.net/haber/demokrat-partide-camliyayla-ilcesi-de-kapandi-13240

https://www.haberanaliz.net/haber/mersinde-demokrat-partinin-bir-kapisi-daha-kapandi-13222

https://www.haberanaliz.net/haber/mersin-demokrat-parti-tiyatrosu-13191

https://www.haberanaliz.net/haber/mersin-demokrat-partiyi-ne-hale-dusurduler-13130

DP Mersin’in kötü gidişatından haber veren haberlerden bazılarını sizlere buarad tekraren sunduk. Şimdi gelinen noktaya bakarmısınız... 

PARTİ İL BİNASI AÇIK DEĞİL AYRICA İLİN ELEKTRİK BORÇLARI ÖDENMİYOR

Partini eski il başkanı HÜSEYİN KARAGÖZ, “ben atandığımda parti binası ve müştemilatı bana teslim edilmedi. Yaklaşık 30 gün mahkeme kapılarında savcı odalarında hak aradım, bana teslim edilmiyor dedim, durumu genel merkeze, genel başkan Gültekin Uysal’a ve Ahmet Uyanık’a hem sözlü hem de yazılı olarak bildirdim, Partinin teslimi konusunda kimse yardım etmedi, kendi çabamla aldım. Bunlar tutanaklarla sabit. İçeri girdiğimde ne göreyim. Partinin elektriği kesik, içerisi berbat halde... Temizlettim. Gittim Elektriği açtırdım. Yeniden abone oldum. Yeni bir telefon çektirdim. Yaptığım her iş ve işleme tutanak tuttum bunu da genel merkeze verdim. Suretleri de bende var. Partiyi bitirme ve yok etme üzere özel görevlendirilmiş bir ekip beni ve çalışma arkadaşlarımı karaladılar ve dolan görev süremi uzattırmadılar. Teslim ettik çıktık. O gün bu gündür, parti il binasının kapsısı AÇIK değil. Zaman zaman açıyorlar. Orada çalışan ve partiden emekli olan Ahmet Kutnu’nun başka bir yerde çalışan oğluna anahtar vermişler, o, diğer çalıştığı yerden zaman bulunca gelip açıp gidiyor. Aslında Eski Diyabet merkezinde sigortalı çalışıyor. Hasan Kutnu isminde biri. Fırsat bulursa da burayı arada bir açıyor. Böyle bir rezalet olur mu? Oluyor. Aynı isim Hasan Kutnu parti il sekreteri olarak milleti arıyor, talimat veriyor, bu arada partinin sosyal medya hesaplarını yönetip, yıkama yağlama ve cilalama paylaşımlar yapıyor. Gelinen noktada partinin elektrik borçları ben ayrıldıktan bu yana birikmiş durumda. Neredeyse 1 yılı geçti. Kendilerine, beni zaman zaman aradıklarında ödeyin diye defalarca söyledim. Ayrıca borcun varlığını basın haberleştirdi. Kimse tınlamadı. O yerli olmadılar. Benim görevden ayrıldığım tarih belli. Elektrik borçlarının hangi aylara ait olduğu da belli... Telefonuma mesaj geliyor. Açtım enerjisaya durumu aktardım. Ben görevden ayrıldım. Şu anda orada 1 yıldır başka bir ekip var dedim. Tüm görüşmeler kayıt altında. Yetinmedim ENERJİSAYA birde resmi yazı yazıp durumu detaylandırıp, 17.1.2022 günü APS ile uyarımı yaptım. Gönderim 19.1.2022 günü ilgili firmaya teslim edildi. Belgeler elimde. Fakat bugün telefonuma yine mesaj geldi. Ocak ayının 984 liralık faturası var ödeyin diyor.Aradım. Firma bana sadece bu ay değil, bundan önceki borçlarda duruyor dedi. Kısacası Mersin DP,  001019306414 no'lu sözleşme hesabı ve 4007324016 no'lu tesisata ait 2021/10 dönemi elektrik faturası 633,70 TL tutarında geldi.  2021 yılı 7-8-9-10 – 11- 12 ay toplam elektrik borcu ile şimdi 2022/1 ay borcunu toplarsanız 3-4 bin lira kadar. Ama ödemiyorlar.Vatandaşın elektriği 1 ay ödenmese kesilirken, bunlar neredeyse 1 yıldır elektrik ödemiyorlar elektrikleri kesilmiyor. Buna şaşmamak olur mu? Enerjisa resmen buraya bir KIYAK geçiyor. Acaba neden?” dedi.

ÖNEMLİ OLAN BÜYÜK İLÇELERİN HİZMET BİNALARI HALEN AÇILMADI

Hüseyin Karagöz, “Merkezde ana ilçeler olan çok büyük nüfusa sahip, AKDENİZ- TOROSLAR- YENİŞEHİR- MEZİTLİ ilçelerine kağıt üstünde başkan atadılar, ardından kağıt üstünde yazdıkları delegeleri bile getiremeden seçim yaptılar bu başkanları seçilmiş hale getirdiler fakat halen bu kişiler kendi ilçelerinde partilerinin hizmet binasının kapısını açamadılar. Çoğu ilden büyük olan bu ilçelerde parti kapısı kapalı açık değil. Ama ilçe başkanları var. Diğer taraftan Çamlıyayla ilçesi varken kapandı, Memleket partisi oldu. Partinin birikmiş kira borcu genel merkeze bildirildiği halde belediyeye ödenmedi. Partinin demirbaşları ortada yok. Defteri, belgesi ortada yok. Kimse umursamadı. Erdemli ilçesinde şimdiki il başkanı yaptıkları Hasan Şıhman, orada ilçe başkanı iken 3 aylık kira borcunu ödemedi o da halen duruyor. Silifke ilçesi binası mülkiyet kapısı açık değil. Bozyazı ilçesi binası mülkiyet borcu var kooperatife, ödenmiyor orasının kapısı da açılmıyor. Gülnar ilçesi bina mülkiyet, kapı kapalı, içerisi kurum bağlamış, hurdaya dönmüş, ilçe başkanı da yok. Kapıda açılmıyor, atama da yapmıyorlar. Aydıncık ilçesi kapalı, başkan yok. İlçe yok. Tarsus ilçesi sözde var, partinin kapısı kapalı, açan yok, orada nöbet tutan yok, vatandaşa çay veren yok. İlçe başkanı kendi özel iş yerinde yöneticilerini ağırlıyor. Anamur ilçesi binası mülkiyet. Orayı da açan yok. Üstelik Anamur ilçesinde partinin aracı hacizli yediemin otoparkında borç katlanıp gidiyor bu işi çözen de yok. Hepsinden ötesi partinin mülkiyeti olan binaların emlak vergileri ile çevre vergileri de yıllardır ödenmiyor, bunu da halleden takip eden yok. Bu nasıl bir yönetim tarzıdır, idare tarzıdır? Böyle parti mi yönetilir? Bu kafa ile bunlar nasıl memleketin yönetimine talip oluyorlar anlamıyorum. Bu çalışma şekli ile parti büyür mü? Utanmadan diyorlar ki, yargıtaya göre partiye kayıtlı üye sıralamasında öndeyiz. Kendiniz kandırmayın, o listeyi güncelleyin. Ben bizim ildekileri kontrol ettim. Çoğu mevta olmuş. Üyelikten düşürülmemiş. Sizde ülke geneli iyi kontrol edin çoğu rahmeti rahmana kavuşmuş. Bırakın bunu, il ilçe başkanı olarak atadıklarınız, göreve geldiklerinden bu yana kaç kişiyi resmi kayıt yapıp göndermişler ona bakın.  Milyonluk Mersin de 100 kişi kayıt etmişler ise listesini telefonunu versinler. Adamlar ilçe başkanı yaptıklarını partiye getiremiyorlar” dedi.

İŞTE MERSİN İLİ KAPISI KAPALI OLAN İLÇELERİN NÜFUSLARI 

KENDİLERİNE KART BASTIRMIŞLAR PROTOKOL GEZİP KART DAĞITIYORLAR

Hüseyin Karagöz, “yaptıkları tek şey, Kart bastırıp protokol geziyorlar. İl başkanı eşini yanına alıyor, il yönetiminden yanında kimse yok, protokol geziyor. Aslında diyabet merkezinde çalışan fakat ara sırada parti il binasını açan Hasan Kutnu’da bunların ziyaretlerinde telefon ile fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşıyorlar. Böyle bir il başkanlığını herkes yapar” dedi.

İL BAŞKANI HASAN ŞIHMAN SÖZDE ERDEMLİ İLÇESİNİN EN ZENGİN ADAMI

Hüseyin Karagöz, “ il başkanı yapılan Hasan Şıhman Erdemli ilçesinin en zengin adamı dendi. İyi. O zaman Erdemli ilçesinde, kendi ilçe başkanı iken biriken ve mülk sahibi tarafından boşaltılan yerin mal sahibine olan 3 aylık kirasını 1 yıldır neden ödemiyor? İl binasının borçsuz harçsız teslim edilen Telefon borcunu neden ödemedi ve telefon hattı neden söküldü? İl binasının neredeyse 1 yıl olan elektrik faturalarını neden ödemiyor? İl binası mülkiyet olmasın rağmen niçin her gün mesai saatlerinde açık değil? Partinin mülkiyeti olan Bozyazı ilçesinin yapı kooperatifine olan borcunu neden ödemiyor? Partinin aracı olan Anamur ilçesindeki yedi emin deposunda çürüyen minibüsün borcunu ödeyip partinin kapısına neden çekmiyor? Aynı aracın sigorta borcunu neden ödemiyor? Mülkiyeti partimize it olan ANAP tan geçen Gülnar da ki ilçe binamızı temizletip neden açmıyor, neden orayı aktif hale getirmiyor? Aydıncık ilçesini neden açmıyor? Merkezdeki ana ilçeler olan ve nüfusu çok ilden büyük olan AKDENİZ- TOROSLAR- YENİŞEHİR- MEZİTLİ ilçe parti hizmet binalarını neden açmıyor? Tarsus ilçesinin binasını neden açık tutamıyor? Çamlıyayla ilçesini neden açmıyor? Çamlıyayla ilçesinin birikmiş kira borcundan tahliyesi yapılmış, biriken borcu isteyen belediyeye neden cevap verilmiyor ve borç ödenmiyor? Partinin malı olan mülkiyet binaları emlak ve çevre vergilerini neden ödemiyor, yada bu işler için neden bir çaba harcamıyor? Bu mu zenginlik, zengin iş adamı olmak, iş bilmek? Bırakın bu işleri de gerçekleri görün. Bu ekip ve takımın gerçek yüzlerini sizlere, sn. genel başkan Gültekin Uysal’a ve Ahmet Uyanık’a görevim esnasında rapor halinde tutanaklar tutarak gönderdim. O yerli olmadınız ve bu işlere geçit verdiniz. Şimdi bu ekip el birliği ile kıratın nallarını söktükten sonra düzgün bir icraatları olmadığı için dişlerini de söktüler. Bitirdiniz partiyi” dedi.

ELEKTİRİK BORCU SON UYARI MESAJ GÖRÜNTÜSÜ

ENERCİSAYA ESKİ İL BAŞKANI HÜSEYİN KARAGÖZ’ÜN GÖNDERDİĞİ UYARI VE TALEP YAZISININ TESLİM ALINDIĞININ BELGESİ

ÇAMLIYAYLA İLÇESİ BELEDİYEYE BORÇ BELGESİ

ANAMUR İLÇESİNDEKİ PARTİYE AİT ARACIN OTOPARK BORCU BELGESİ

BOZYAZI İLÇESİ PARTİ BİNASININ KOOPERTİF BORCU BELGESİ

PARTİLİLER DAHA ÖNCEDEN ELLERİNE ALDIKLARI DÖVİZLERLE DURUMU GENEL MERKEZE AKTARMIŞLARDI

MERSİN DEMOKRAT PARTİ TİYATROSU

 

PARTİNİN HÜSEYİN KARAGÖZ DÖNEMİ TESLİM EDİLİRKEN DURUM BELGESİ AŞAĞIDA

PARTİLİLERİ MERSİN'İ TESLİM ETTİKLERİ İNASANLARA ( HASAN ŞIHMAN VE SEDAT ERDAL İÇİN) DAHA ÖNCEDE PANKARTLA  TEPKİ GÖSTERMİŞLERDİ. 


Mevzuatta Yeri Olmayan Geçici Görevlendirmelere Neden Dur Denilemiyor?Önceki Haber

Mevzuatta Yeri Olmayan Geçici Görevlendi...

Başkanlık makamı ballı maaş kapısıSonraki Haber

Başkanlık makamı ballı maaş kapısı

Başka haber bulunmuyor!