Sağlık ANALİZ

Sağlık ANALİZ

Mail: saglikanaliz@gmail.com

NE YAPTINIZ -10-

NE YAPTINIZ -10-

Bu başlığı attım. Çünkü bundan önce attığım 9 başlıktaki yazıları da ilgilisi yetkilisi TRİNAM GAMDA şarkısı eşliğinde umursamadı. Ama bu devlet, şimdiki idarecilerden ibaret değil. Bugünün yarını var. Eğer bu devlet hesap soramayacak olsa idi, 80 ihtilalının hesabını 40 yıl sonra, 28 Şubat sürecinin sonucunu ise 20 yıl sonra sormazdı. Elbet şimdi yazdıklarımız birileri tarafından önemsenmeyecek, bazen üstü örtülecek, bazen siyasilerin lop DÜZENİ NEDENİYLE BİZ HAKARETE UĞRAYACAGIZ... Önemli değil. Bu devlet millet için biz cephede savaşmaya devam ediyoruz. Elbet bir gün güneş doğacak ve bunların hesabı sorulacak.

Öncelikle bu 3.üncü Cuma, ulu cami önündeki kuşçuda bekledim, kaş göz yaracak olan, gövdemi ayıracak olan Mersin SAĞLIKTAKİ ÜST KADEME FORTACI TAKIMI yine gözükmedi. Ama odalarda kim bunu sızdırdı araştırmaları yapıyorlar. SBYS- HBYS olurda HYS olmaz mı?! (Hızlı Yeme Savaşı)

Şimdi bir önceki yazımın linkini aşağıya alıyorum.

https://www.haberanaliz.net/makale/ne-yaptiniz-9-2223

Devletin, devletini düşünen memurları bir ihale yaptılar, yıllardır trilyonlara giden hatta toplamda 350 trilyona giden işini, 2-3 milyon düzeyine düşürdüler, adamlar hem görevlerinden oldular hem haklarında pis algı yaratacak e postalarla karamlalar başladı, hem de BÜYÜK DEVLETÇİ- MİLLİYETÇİ- VATANSEVER geçinenler bu işin doğrusunu araştırıp, vatana millete sahip çıkana değil, çalan- talana- yalan değer verdi....YAZIK!!!

Bu gün aşağıda yayınlayacağım resmi evrak görüntülerini, EKAP ile karşılaştırın. Ve ALLAHINI- BAYRAĞINI- DEVLETİNİ- MİLLETİNİ SEVEN idareciler NAMUSLU şekilde bu işi incelemeye alsınlar. Yaklaşık maliyet hesaplanırken kaç kişiden teklif almışlar ve o teklifleri verenlerin bu işlerin konusu ile ilgi ve alakası var-mıy-mış? Ayrıca neden hep PAZARLIKLI 21/B ye göre yapılmış, gerekçe ne, aciliyet ne, neden tek bir teklif ile iş verilmiş, neden hep aynı firma, tüm bu hastaneleri almış? Üstelik işi pazarlıklı alan firma, İDAREYİ ANA İHALEDE KİK’E ŞİKAYET EDİP İTİRAZDA BULUNAN FİRMA.... Bak sen işe... Bu ne beceri, ne kabiliyet, ne büyük şans, ne büyük tesadüf, artık siz ne derseniz deyin. Düşünün ben en üst amirim, benim yok dediğime, benim alt kadrolarımda hem de çok çok alt kadrolarımda makamda oturanlar olur veriyor, EVET diyor!!!  Nasıl oluyorsa oluyor...

Diyorum ya, SİYASETTE MÜCAHİT İKEN BİRDENBİRE MÜTEAHHİT OLANLAR sağ olsunlar...

Pazarlıklı alımların sözleşme bedellerini, işin sürelerini mutlaka göz önüne alıp inceleyin. Ve ANA ihale ile karşılaştırın. Hani şu itiraz üzerine itiraz yapılıp da, işin verilmesini geciktirdikleri iş. Neden oyalanıyor, geciktiriliyor, bir düşünün... PZARLIKLI LAIMLARDAKİ FİYATLARI inceleyin. Bir tek burada yayınladığım şimdiki görüntüleri değil, ADSM’lerin aldıklarını da inceleyin. HARCADIĞINIZ PARA DEVLETİN VE MİLLETİN PARASI. Bu kadar vurdumduymaz davranabilme hakkını size kim veriyor? Hak etmediğiniz makamlara oturtanlar mı, yoksa iş bilmezliğiniz mi?!

ANAMUR İLÇESİ HASTANESİ BU ARADA PAZARLIKLI ALIM YAPMIŞ. HEMDE İKİ KEZ. İŞTE EVRAKLARI...

AYDINCIK HASTANESİ BU ARADA PAZARLIKLI ALIM YAPMIŞ. 1 KEZ

BOZYAZI HASTANESİ BU ARADA PAZARLIKLI ALIM YAPMIŞ. 1 KEZ

ERDEMLİ HASTANESİ BU ARADA PAZARLIKLI ALIM YAPMIŞ. 2 KEZ

MUT HASTNESİ BU ARADA PAZARLIKLI ALIM YAPMIŞ. 2 KEZ

SİLİFKE HASTANESİ BU ARADA PAZARLIKLI ALIM YAPMIŞ. 2 KEZ

TARSUS HASTANESİ BU ARADA PAZARLIKLI ALIM YAPMIŞ. 1 KEZ

TOROS DEVLET HASTANESİ BU ARADA PAZARLIKLI ALIM YAPMIŞ. 2 KEZ

Yayınladığım foto görüntü evrakları inceleyin. İhaleye kaç firma katılmış? Yüzde doksanına bir firma. Birde hep aynı firma! Üstelik firma, ana ihalede sağlık müdürlüğünü de şikâyet etmiş.

Siyaseten gücün olmayacak, arkanda siyasetin tüccarları olmayacak, seni siyaseten desteklemeyecekler, sen hem idare ile kapışacaksın hem de tüm işleri alacaksın (!) Vallahi şaşmamak elde değil. Birde beni arayan siyasiler, “abi vallahi billahi bizimle ilgisi yok” demeyi biliyorlar, yok da, nasıl oluyor bu işler tepelerine neden binmiyorsunuz? Bu genişlik ne böyle?!

Ben olsam ihaleyi yapandan da, işi verenden de, şartnameyi yazandan da, tek tek hesap sorarım.

Hayırdır, ne oldu, YETİMİN HAKKI- ŞEHİDİN HAKKI diyenler, niye sus pussunuz? En başta da tüm ihale işlerinin döndüğü ve beyin olan DESTEK HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANINDAN SORARIM. Gel bakim arkadaş, senin ana ihalende durum bu, pazarlıklı alan hastanelerin durumu bu, ödemelerde sana bağlı döner sermayeden yapılıyor. Bak, basında yazıyor. Niye bu işi araştırıp da gerekeni devlet adına yapmıyorsun derim!!!

Ama kimin umurunda... Elbet gün gelecek birileri umursayacak ve maliye denetmeni nin raporunda çıkardığı o sonuçlarında hesabını soracak. Bu işlerle alakalı yazdığım diğer yazıların bazılarının linkleri aşağıda:

https://www.haberanaliz.net/makale/mersin-sagliktaki-alimlar-2024

https://www.haberanaliz.net/makale/sagliksiz-isler-2028

https://www.haberanaliz.net/makale/ah-saglik-ah-2033

https://www.haberanaliz.net/makale/saglikli-isler-dileriz-2034

https://www.haberanaliz.net/makale/sagliktaki-kelle-koparan-ihale-1969

https://www.haberanaliz.net/makale/geldik-zurnanin-zirt-dedigi-yere-1983

https://www.haberanaliz.net/makale/sen-neymissin-sbys-1986

https://www.haberanaliz.net/makale/sen-neymissin-sbys-2-1993

https://www.haberanaliz.net/makale/yarin-mersinde-onemli-gun-2016

https://www.haberanaliz.net/makale/ne-yaptiniz-2037

https://www.haberanaliz.net/makale/ne-yaptiniz-2-2038

https://www.haberanaliz.net/makale/ne-yaptiniz-3-2040

https://www.haberanaliz.net/makale/ne-yaptiniz-4-2044

https://www.haberanaliz.net/makale/ne-yaptiniz-5-2045

https://www.haberanaliz.net/makale/ne-yaptiniz-6-2048

https://www.haberanaliz.net/makale/ne-yaptiniz-7-2063

https://www.haberanaliz.net/makale/ne-yaptiniz-8-2090

https://www.haberanaliz.net/makale/ne-yaptiniz-9-2223

ALLAH, DEVLETE VE MİLLETE ZEVAL VERMESİN.

Baki Selam ve Dua ile.

www.haberanaliz.net

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ. 

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir. Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ ADRES: batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com